ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Κόκε

Στην Θεσσαλονίκη ο Κόκε
INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται μετά από εννιά μέρες απουσίας ο Σέρχιο Κόκε με σκοπό την υλοποίηση της επιστροφής του στον Άρη.

Η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στην Θεσσαλονίκη μετά από εννιά μέρες απουσίας απομένει να φανεί αν θα συνδυαστεί και με την επιστροφή του στον Άρη.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται την προσεχή Τρίτη που σημαίνει ότι απομένουν έξι μέρες ώστε να δοθεί η απάντηση.

Ουσιαστικά να φανεί το κατά πόσο το γυαλί που έδειξε να ραγίζει στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών στις αρχές της περασμένης εβδομάδας θα καταστεί δυνατό να "κολλήσει" και πάλι.

Όταν δηλαδή και δεν επήλθε τελικώς συμφωνία του Κόκε με την ΠΑΕ Άρης στο ραντεβού που είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη και παρά την προ τριών ημερών προφορική συμφωνία στην Αθήνα.

"Αγκάθι" στην προκειμένη περίπτωση απομένουνε οι επιταγές που είχε δώσει ο Ισπανός στα μέσα του περασμένου Απρίλη στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για να λύσει το συμβόλαιό του. Κίνηση που είχε να κάνει με σκοπό να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Ντινάμο Χιούστον των ΗΠΑ και το πρωτάθλημα MLS,

Μεταξύ άλλων η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στα τέλη της περασμένης εβδομάδας φέρεται να προχώρησε στο σφράγισμα δύο εκ των επιταγών αυτών με την τρίτη να λήγει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου. Την ημέρα δηλαδή της ολοκλήρωσης της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Η διαφορά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα και την πρώτη παρουσία του Κόκε στην Θεσσαλονίκη για να έρθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης έχει να κάνει με το ότι έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι την Δευτέρα δεν προχώρησε και το φλερτ που είχε αναπτυχθεί στο πρόσωπό του από την Λέγκια Βαρσοβίας και παρά το ταξίδι του Ισπανού στην πρωτεύουσα της Πολωνίας το βράδυ της Κυριακής για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Επί του παρόντος από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης από προχθές όταν και προέκυψε εκ νέου το θέμα της επιστροφής του Κόκε δεν θέλησαν να κάνουνε το παραμικρό σχόλιο.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά πληροφορίες αναφέρουνε ότι δεν τους άρεσε και μόνο το ότι το ενδεχόμενο νέου κύκλου συζητήσεων βγήκε προς τα έξω δείγμα της επιθυμίας τους να κάνουνε πράξη τον "γάμο" με τον Ισπανό έστω και στην εκπνοή της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ακόμη δηλαδή και την Τρίτη που αυτόματα θα σημαίνει πως ο Κόκε θα κάνει το ντεμπούτο του και πάλι με την φανέλα του Άρη το απόγευμα της 5 Φεβρουαρίου στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη. Εκεί όπου δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής κανονικής περιόδου αφού τρεις μέρες νωρίτερα είχε λύσει το συμβόλαιό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ