ΑΡΗΣ

Στην λίστα πάντα ο Ρομπέρ

Στην λίστα πάντα ο Ρομπέρ
Ρομπέρ INTIME SPORTS

Ο Μπερτράν Ρομπέρ έχει προταθεί στον Άρη και είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει εκ νέου στην διάρκεια της εβδομάδας για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσης

Είναι πολύ πιθανό στην διάρκεια της εβδομάδας ο Μπερτράν Ρομπέρ που έχει προταθεί να απασχολήσει για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσης.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου πριν από την χθεσινή αναχώρηση της αποστολής του Άρη για το Πράβετς της Βουλγαρίας είχε κάνει λόγο για 5-6 ακόμη μεταγραφές με μία εξ αυτών να είναι και για την θέση του αριστερού χαφ.

Στα συν του Ρομπέρ - που τις τελευταίες ημέρες προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Πανθρακικού - είναι ότι είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Όπως και το γεγονός ότι ο Γάλλος ναι μεν δεν αρνείται να πάει σε ομάδα εκτός Ελλάδας αλλά δεν είναι αρνητικός στην περίπτωση που θα έχει πρόταση που θα τον ικανοποιήσει από την ελληνική Super League.

Ο Ρομπέρ που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε απασχολήσει και πριν από δύο χρόνια, το καλοκαίρι του 2011, τον Άρη.

Κατά τα άλλα στον Άρη δύσκολα να προχωρήσει το ενδεχόμενο της εκ νέου απόκτησης του Ανδρέα Τάτου με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό καθώς ο διεθνής μέσος επιθυμεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο παραμονής του στους «ερυθρόλευκους».

Αντίθετα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο τόσο των Σουμπίνιο και Λυκογιάννη, ειδικά όμως του πρώτου που δείχνει να έχει κατεβάσει τις απαιτήσεις του, όσο και του Φετφατζίδη που είναι πάντα στα υπόψη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρωί τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου στο Πράβετς ο Ντιν Μπουζάνης που έφθασε χθες το βράδυ στο αθλητικό κέντρο όπου βρίσκεται η αποστολή του Άρη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κι αν ο 23χρονος ομογενής τερματοφύλακας έκανε την πρώτη του προπόνηση κάτι ανάλογο δεν θα συμβεί ίσως και καθόλου με τον Μιχάλη Γιαννίτση. Αιτία; Το γεγονός ότι συνεχίζει να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου στο γόνατό του.

Ακόμη ο Στέλιος Τσουκάνης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα, προσπαθώντας να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ