ΑΡΗΣ

Σταμπολζίεφ και Αχείμαστος στο Πράβετς για δοκιμή

Σταμπολζίεφ και Αχείμαστος στο Πράβετς για δοκιμή

Οι Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ και Παναγιώτης Αχείμαστος είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δοκιμαστούν από τον τεχνικό του Άρη Γιάννη Χατζηνικολάου στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Σταμπολζίεφ και Αχείμαστος αναμένονται τις επόμενες ώρες να ενσωματωθούνε με την υπόλοιπη αποστολή και είναι πολύ πιθανό να κάνουνε το απόγευμα την πρώτη τους προπόνηση.

Ο Σταμπολζίεφ πρόκειται για 23χρονο ομογενή αριστερό εξτρέμ που γεννήθηκε στην Μελβούρνη, έμαθε ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Μπρίστολ Σίτι και είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2009. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Καβάλα, Ατρόμητο, Προοδευτική, Θρασύβουλο και πέρσι είχε 24 παιχνίδια στον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Ο Αχείμαστος πρόκειται για 22χρονο δεξιό μπακ που πέρσι αγωνίστηκε στην 2η κατηγορία της Τσεχίας με την Ζενίτ Τσάσλαβ κάνοντας 24 παιχνίδια ως βασικός ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στον Παναιγιάλειο και στον Τυληκράτη Λευκάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς τον Νταβίντ Αγκάνθο πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη στο Πράβετς καθώς παραπονέθηκε για ένα τσίμπημα στο γόνατό του και έμεινε εκτός ομαδικού προγράμματος.

Ο Ισπανός επιθετικός θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ και αναλόγως θα ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα. Λογικά θα δοκιμάσει το απόγευμα που η προπόνηση είναι πιο χαλαρή και εκεί θα φανεί αν θα είναι σε θέση να μπει και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα και κατ΄ επέκταση αν θα μπορεί να υπολογίζεται για το αυριανό πρώτο φιλικό με την Πιρίν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ