ΑΡΗΣ

Στα Σκόπια ο Φοιρός

Στα Σκόπια πήγε ο Γιώργος Φοιρός όπου παρακολούθησε το ντέρμπι κορυφής Ραμποτνίσκι - Βαρντάρ (3-1). Για το απόγευμα της Δευτέρας (5/5) εξάλλου υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση παραγόντων στα γραφεία.

Ο Γιώργος Φοιρός ταξίδεψε στα Σκόπια, εκεί όπου ο τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης παρακολούθησε το ντέρμπι κορυφής Ραμποτνίσκι-Βαρντάρ (3-1). Για το απόγευμα εξάλλου υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση παραγόντων στα γραφεία.

Στα Σκόπια πήγε ο Γιώργος Φοιρός με τον τεχνικό σύμβουλο της ΠΑΕ Άρης να παρακολούθησε το ντέρμπι κορυφής Ραμποτνίσκι-Βαρντάρ (3-1). Για το απόγευμα εξάλλου υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση παραγόντων στα γραφεία.

Ο Γιώργος Φοιρός ταξίδεψε στα Σκόπια όπου ο τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης παρακολούθησε το ντέρμπι κορυφής Ραμποτνίσκι - Βαρντάρ (3-1). Για το απόγευμα εξάλλου υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση παραγόντων στα γραφεία.

Η παρουσία του Φοιρού στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε έναν και μόνο σκοπό. Να τσεκάρει ποδοσφαιριστές για τη νέα αγωνιστική περίοδο με προϋπόθεση το γεγονός ότι ο Άρης θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.

Ακόμη μέσα στις επόμενες ημέρες θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθεί ακόμη και σε παιχνίδια του πρωταθλήματος των πλέι οφ της Football League για να έχει μια ακόμη καλύτερη εικόνα πριν συντάξει την έκθεσή του στην διοίκηση της ΠΑΕ ως τεχνικός σύμβουλός της.

Εν τω μεταξύ με στόχο να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να σταθεί και στην πράξη ο Άρης στο νέο πρωτάθλημα της Football League αναμένεται να ξεκινήσει μια σειρά συναντήσεων από την νέα διοίκηση της ΠΑΕ με πρώην παράγοντες της ομάδας.

Η πρώτη θα γίνει το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ στην έναρξη της προσπάθειας εύρεσης τουλάχιστον 700.000 ευρώ ώστε να αντιμετωπιστούν οι άμεσες υποχρεώσεις της όπως υποστήριξε και σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάνος Στεφανίδης. Υπενθυμίζεται πως έσοδα θα υπάρξουν σίγουρα εκτός από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και από τις ενδεχόμενες χορηγίες αλλά και από τη διάθεση των εισιτήριων.

Εν τω μεταξύ για τις 14 Οκτωβρίου πήρε αναβολή η υπόθεση των Αντώνη Ζαμπέτα και Θανάση Αθανασιάδη αναφορικά με τις οφειλές τους, ύψους 7 εκ. ευρώ, προς το Δημόσιο με τον λόγο της αναβολής να είχε να κάνει με την απουσία του συνηγόρου υπεράσπισής τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ