ΑΡΗΣ

Στα πιτ ο Τριανταφυλλάκος

Στα πιτ ο Τριανταφυλλάκος
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος υπέστη διάταση στο παιχνίδι της Κυριακής στο "Θ. Βαρδινογιάννης" με τον ΟΦΗ και θα χάσει το ντέρμπι του Άρη το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος υπέστη διάταση στο παιχνίδι της Κυριακής στο "Θ. Βαρδινογιάννης" με τον ΟΦΗ και θα χάσει το ντέρμπι του Άρη το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο 22χρονος μέσος εξετάστηκε χθες το βράδυ από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, ο οποίος διέγνωσε διάταση έσω πλαγίου και ξεκίνησε την θεραπεία του.

Στην επόμενη μέρα της ήττας από τον ΟΦΗ ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς όσο προβληματισμένος και αν ήταν γύρισε σελίδα ρίχνοντας την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σε ένα παιχνίδι όπου θα απουσιάσει ο Ροκ Έλσνερ που αποβλήθηκε στο 2΄ του παιχνιδιού στο Ηράκλειο με την θέση του Σλοβένου στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο να παίρνει ο Μιχάλης Κύργιας ως παρτενέρ του Ρούμπεν Πουλίδο.

Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός του Άρη θα περιμένει μέχρι την σέντρα να έχουνε ξεπεράσει τα προβλήματά τους οι Σαλόζε Ουντότζι και Ανδρέας Ηρακλής όπως και σήμερα να ενημερωθεί για το μέγεθος της τιμωρίας του Μπάμπη Οικονομόπουλου.

Ο μέσος του Άρη είχε αποβληθεί στο παιχνίδι Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του θεσμού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η σημερινή προπόνηση θα αποτελέσει δε κριτήριο για τον Ουντότζι που και χθες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ενώ ο Ηρακλής καταβάλει τον δικό του αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το διάστρεμμά του. Αυτό που είχε κληρονομήσει στον αριστερό του αστράγαλο την περασμένη Πέμπτη στον επαναληπτικό της Β΄ φάσης του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κατά τα άλλα το θέμα της διαιτησίας και οι τρόποι αντίδρασης της οικογένειας του Άρη απασχόλησε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ, με την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι να ήταν να συγκληθεί μια ευρεία σύσκεψη όλων των επίσημων φορέων του. Δηλαδή ΠΑΕ, ΚΜΑ και ΑΣ Άρη για να αποφασιστεί σε αυτήν ο τρόπος αντίδρασης εν όψει της συνέχειας.

Τέλος η ΠΑΕ Άρης εφόσον πετύχει την υπαγωγή της στο άρθρο 99, θα επιδιώξει να αλλάξει τα δεδομένα ως προς το θέμα της απαγόρευσης που της έχει επιβληθεί εξαιτίας χρεών στις μεταγραφές. Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστή δυνατό τότε η ΠΑΕ Άρης θα μπορεί να κάνει μία μόλις μεταγραφή άνω των 24 ετών Έλληνα ποδοσφαιριστή και απεριόριστους κάτω των 24 ετών. Πάντα όμως Έλληνες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ