ΑΡΗΣ

Στα γραφεία ο Στεφανίδης

Στα γραφεία ο Στεφανίδης

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε τελικά ο Πάνος Στεφανίδης μία μέρα μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης για αντικατάσταση της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα.

Μία μέρα μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης για αντικατάσταση της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα ο Πάνος Στεφανίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

Μάλιστα στα χέρια του είχε την απόφαση του Ειρηνοδικείου και πλέον απομένει να φανεί πως θα κυλήσει η επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης την στιγμή που δια της νομικής οδού ο Λάμπρος Σκόρδας προτίθεται να ασκήσει έφεση.

Ο Πάνος Στεφανίδης δεν μπήκε μόνος του στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης αφού μαζί του ήταν και ο Γιάννης Κουζούνιας, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναμένεται να βρεθεί και ο Γιάννης Ψηφίδης θέλοντας να αποκομίσουνε μία πρώτη εικόνα της όλης κατάστασης.

Από την στιγμή που θα επισημοποιηθεί η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Άρης τότε και μόνο οι Στεφανίδης και Φουρλίγκας θα παραιτηθούνε από τις θέσεις του Προέδρου και Αντιπροέδρου της ΚΜΑ ώστε να μετακινηθούνε στην ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι η πλευρά της διοίκησης Σκόρδα όπως αναφέρει και στην αγωγή ακύρωσης των αποφάσεων της γενικής συνέλευσης του Βελλίδειου που είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο θεωρεί ότι δεν υφίσταται πλέον το δ.σ. της ΚΜΑ δίνοντας έμφαση στην περίπτωση Τατάκη.

Με τον τρόπο αυτό προκύπτει ένα θέμα καταστατικής ερμηνείας κατά πόσο μπορεί να υφίσταται το δ.σ. της ΚΜΑ μετά την μετακίνηση Στεφανίδη και Φουρλίγκα και το αν πρέπει να οριστεί νέο δ.σ. στο Ειρηνοδικείο με απόφαση γενικής συνέλευσης. Όπως και να έχει οι επόμενες μέρες πρόκειται να δώσουνε απαντήσεις σε όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουνε. Ωστόσο ως μόνο σίγουρο θεωρείται πως την θέση του διευθύνοντος συμβούλου με δικαίωμα υπογραφής θα προταθεί στον Γιάννη Ψηφίδη.

Την ίδια ώρα στο αγωνιστικό κομμάτι έχει δοθεί άδεια από χθες μίας εβδομάδας με το νέο ραντεβού να έχει δοθεί για την Τρίτη του Πάσχα. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο υπάρχον αγωνιστικό τμήμα τα προβλήματα είναι λυμένα με τον κίνδυνο νέων προσφυγών να είναι ιδιαίτερα ορατός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ