ΑΡΗΣ

Σηφάκης: "Δεν υπάρχει πρόβλημα"

Σηφάκης: "Δεν υπάρχει πρόβλημα"
Σηφάκης INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Σηφάκης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Επίσης, τοποθετήθηκε για την χθεσινή συνάντηση της ποδοσφαιρικής ομάδας στα αποδυτήρια στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Ατρόμητο.


Μεταξύ άλλων ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη δεν έκρυψε πως ενώπιον όλων των μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας ζήτησε συγνώμη για κάποιες από τις δηλώσεις που έκανε.

" Χθες κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαμε, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα στα αποδυτήρια, πήρα τον λόγο και ζήτησα συγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για κάποιες από τις δηλώσεις που έκανα- μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο- με έντονα τα συναισθήματα του θυμού για την ήττα και την κακή εικόνα της ομάδας.


Ήταν προτιμότερο να το είχαμε συζητήσει όλοι μαζί στα αποδυτήρια κι όχι να εκφράσω δημόσια τις όποιες σκέψεις μου. Είναι δεδομένο ότι κάποιοι κακοπροαίρετοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές κι ότι υφίσταται και γενικότερο πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας.


Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και θέλω να τονίσω ότι στο μυαλό όλων όσων απαρτίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα, στόχος είναι να παρουσιάσουμε στο εξής το καλύτερο δυνατό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που θα φέρει για τον Άρη τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα", ήταν οι δηλώσεις του Σηφάκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ