ΑΡΗΣ

Σενάριο με άνοδο χωρίς μπαράζ

Σενάριο με άνοδο χωρίς μπαράζ
Άρης INTIME SPORTS

Στον Άρη δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για την επίτευξη της ανόδου στην Football League με την διεξαγωγή μπαράζ, αλλά το νέο σενάριο κάνει λόγο για άνοδο και χωρίς αυτά.

Το διοικητικό συμβούλιο της Football League που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή περιμένουν στον Άρη, την ίδια ώρα που προέκυψε νέο σενάριο που κάνει λόγο για άνοδο και χωρίς να διεξαχθούν μπαράζ. Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος έκανε λόγο προ ημερών για την παρουσία 16 ομάδων την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην κατηγορία, την ίδια ώρα που στην Αλκμήνης υποστήριζαν πως αυτό θα διεξαχθεί με 20.

Τις τελευταίες ώρες προκύπτει νέο σενάριο για το νέο πρωτάθλημα της Football League σχετικά με το πώς θα διαμορφωθεί ο χάρτης του, χωρίς να είναι ξεκάθαρο το πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν σε αυτό. Υπάρχει το σενάριο να είναι 20 οι ομάδες χωρίς την διεξαγωγή των μπαράζ.

Πώς; Υπάρχουν δύο παράμετροι. Η μία έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν δύο και όχι τρεις ομάδες από τα δύο πρωταθλήματα των πλέι άουτ. Η άλλη έχει να κάνει με την απόφαση που φέρεται να έχουν πάρει οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση των τεσσάρων ομίλων της Γ΄ Εθνικής, του 3ου και 4ου ομίλου.

Πρόκειται για τον Παναργειακό, που σκέφτεται να συγχωνευτεί με την Ερμιονίδα που παλεύει να μείνει στη Football League και την Κηφισιά που αποφάσισε να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική. Στην περίπτωση αυτή απομένουν οι Άρης και ΑΕ Καραϊσκάκης, που επιθυμούν την άνοδό τους στην Football League. Το ερωτηματικό είναι τι μέλλει γενέσθαι με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν τελικά από την Super League. Και πιο συγκεκριμένα με τους Λεβαδειακό, Εργοτέλη, ΟΦΗ και Νίκη Βόλου που τερμάτισαν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Κριτήριο η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Football League που είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή, γιατί μεταξύ άλλων θα συζητήσει και το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος 2015-16. Στο αγωνιστικό κομμάτι στον Άρη, στην απογευματινή προπόνηση που έγινε την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, που είχε ένα χτύπημα στο πόδι του, «σουβενίρ» από την προπόνηση της Τρίτης, για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ