ΑΡΗΣ

Σενάρια με δανεικό τον Τάτο

Σενάρια με δανεικό τον Τάτο
INTIME SPORTS

Την περίπτωση του Ανδρέα Τάτου ως δανεικού από τον Ολυμπιακό, εξετάζουν για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου οι άνθρωποι του Άρη.

Ο Άρης είναι δεδομένο ότι φέτος έχει τα πιο φτωχό ρόστερ των τελευταίων χρόνων εξαιτίας της οικονομικής κακοδιαχείρισης που δεν επέτρεψαν την αδειοδότηση.

Η ανάγκη της ενίσχυσης της ομάδας είναι δεδομένη. Πλησιάζουμε τον Ιανουάριο και τη μεταγραφική περίοδο και τα σενάρια άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν.

Ένα από τα αυτά έχει να κάνει με την παραχώρηση ως δανεικού του Ανδρέα Τάτου του Ολυμπιακού. Ο 23χρονος μέσος έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού φέτος στο πρωτάθλημα, κατά σύμπτωση αυτό με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και εφόσον είναι θετικός τότε οι κίτρινοι θα χτυπήσουν την πόρτα και του Ολυμπιακού.

Εκτός από τον Τάτο υπάρχουν ήδη κι άλλες σκέψεις για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περνούν από το μυαλό των ανθρώπων του Άρη, αλλά για να περάσουν και την… πόρτα του Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά πρέπει να σημειωθούν δυο σημαντικά στοιχεία:

1. Η απαγόρευση μεταγραφών ισχύει για τον Άρη. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μπορεί να πάρει μόνο ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ πάνω ανεξαρτήτου ηλικίας και απεριόριστους Έλληνες κάτω των 24 χρόνων.

2. Όλα αυτά στη θεωρία, όμως. Γιατί στην πράξη η πρώτη «μεταγραφή» των κίτρινων θα πρέπει να είναι η… φορολογική ενημερότητα. Ο Άρης έχει χάσει την ρύθμιση, οφείλει ποσά ιλιγγιώδη αυτή τη στιγμή για να την επανακτήσει και μόνο εφόσον ψηφισθεί νομοσχέδιο επιμήκυνσης των δόσεων, αλλά βρεθεί και ένα σημαντικό ποσό σε ρευστό, θα καταφέρει να περάσει από τη θεωρία στην πράξη.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του προέδρου της ΚΜΑ, Αγγελου Γρόλλιου, με τον ελληνορώσο επιχειρηματία Κωνσταντίνο Παναγιωτίδη που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην ΠΑΕ Αρης.

Στο τετ α τετ που θα έχουνε οι δυο τους θα ξεκαθαρίσει το είδος του ενδιαφέροντος περί της ανάμειξής του στα διοικητικά της ΠΑΕ Αρης. Αν θα είναι επενδυτικού ή χορηγικού μετά την παρουσία του το απόγευμα του Σαββάτου μαζί με τις δύο κόρες του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσουνε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Παναγιωτίδης επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο Ροστόφ της Ρωσίας και το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει προσπάθεια εξάπλωσής του και στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα είναι ιδιοκτήτης κέντρων διασκεδάσεων στην Θεσσαλονίκη και μιας ακόμα επιχείρησης.

Ακόμη πάντως και αν ο Γρόλλιος δει θετικά την εμπλοκή του Παναγιωτίδη στα κοινά της ΠΑΕ Αρης δεν θα μπορεί να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση αν πρώτα δεν υπάρξει έγκριση μέσω της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε διπλή προπόνηση από τον Λούκας Αλκαράθ στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Αρης δεν αντιμετωπίζει τον κίνδυνο επιβολής ποινής αφαίρεσης βαθμών μόνο μετά τον Ευθύμη Κουλουχέρη. Κι αυτό γιατί ανάλογη αίτηση υπάρχει και από τον Κώστα Μενδρινό στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και μη ορισμού αγώνα που ήταν να εκδικαστεί χθες αλλά πήρε αναβολή για τις 18 Δεκεμβρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ