ΑΡΗΣ

Σενάρια για Πρεντιγκέρ

Σενάρια για Πρεντιγκέρ

Στα "κιτρινόμαυρα" ντύνουν δημοσιεύματα από Αργεντινή και Πορτογαλία τον Λεονάρντο Σεμπαστιάν Πρεντιγκέρ.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ο 24χρονος Αργεντινός θα παραχωρηθεί δανεικός από την Πόρτο στην ελληνική ομάδα.

Αυτό αναφέρουν οι ιστοσελίδες analisisdigital.com.ar, unoentrerios.com.ar, αλλά και η ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας " O Jogo".

" Οι συζητήσεις της ελληνικής ομάδας με τον Πρεντιγκέρ έχουν τελειώσει και ο παίκτης θα ταξιδέψει τις ερχόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με τον Άρη, όπου είναι προπονητής ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ", γράφουν χαρακτηριστικά.

Από τη διοίκηση του Άρη δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της ομάδας για τον 24χρονο μέσο, αλλά ούτε υπάρχει κάποια διάψευση, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Ο Πρεντιγκέρ αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έγινε γνωστός με την φανέλα της Κόλον Σάντα Φε από την οποία το 2009 πήγε έναντι 3,3 εκατ. ευρώ στην Πόρτο (ενδιάμεσα είχε μετακομίσει στην Κολομβία και στην Μιλιονάριος).

Ωστόσο με τους δράκους δεν αγωνίστηκε σε κανένα επίσημο παιχνίδι στο μισό της σεζόν γι' αυτό και δόθηκε δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ