ΑΡΗΣ

Σε θέση μάχης ο Τόχα

Σε θέση μάχης ο Τόχα
INTIME SPORTS

Στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Κάρλος Τόχα. Καζναφέρης: "Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη".

Ο Κάρλος Τόχα έβγαλε τελικά το πρόγραμμα της προπόνησης του Άρη την Τετάρτη με αποτέλεσμα να είναι στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κολομβιανός μέσος προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση στην κνήμη με αυτό που απομένει να φανεί είναι πλέον αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Τόχα είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής που όπως αποδείχθηκε είχε να κάνει με διάστρεμμα με αποτέλεσμα να αποκλειστεί της αποστολής του παιχνιδιού στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη.


Το πρόγραμμα του Τσιώλη περιλάμβανε διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ενώ την Πέμπτη (19/10) θα γίνει προπονητικού χαρακτήρα διπλό με την Κ-20, που τείνει να καθιερωθεί, το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Κι αν ο 52χρονος προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει από το απόγευμα στον Τόχα μετά τον Νέρι Καστίγιο με τον διεθνή Μεξικανό επιθετικό να έχει εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του κάτι ανάλογο δεν ισχύει με τρεις ποδοσφαιριστές του.


Εκτός πλάνων για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα βρεθούνε οι Γιούριτσα Βράνιες, Νάτσο Γκαρσία και Ντάνιελ Τσέζαρεκ που δεν προλαβαίνουνε να ξεπεράσουνε τους τραυματισμούς τους όπως και ο Καρίμ Σολτάνι που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας τους.


Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του Άρη σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρίσκονται στην διάθεση του Τσιώλη για τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Καζναφέρης: "Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο Κώστας Καζναφέρης αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του Άρη εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ τόνισε: « Είμαστε λίγο σκεπτικοί λόγω του προηγούμενου αποτελέσματος με τον Εργοτέλη.


Θα είναι δύσκολο παιχνίδι το Κυριακάτικο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη. Με τη δύναμη του κόσμου μας, καθότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, θα κάνουμε μια νέα αρχή βαθμολογικά, με στόχο να πάρουμε αυτό που αξίζουμε.


Αυτό που λείπει από την ομάδα είναι ρυθμός παιχνιδιού. Τώρα που θα μπούμε σε μια σειρά, θεωρώ πως θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Πρέπει να γίνουμε τόσο δυνατοί που να κερδίζουμε και τα σφυρίγματα των διαιτητών. Θα γίνει η αρχή από το ματς της Κυριακής».

Όσο για την ισοπαλία της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο είπε: « Όταν βλέπουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας γυμνούς μέσα στη βροχή να τραγουδάνε συνθήματα παίρνουμε πολύ δύναμη. Ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή αυτή της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.


Στόχος μας είναι να μπούμε σε μια σειρά νικών. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω. Το Κυριακάτικο ματς είναι το κατάλληλο, για να κάνουμε μια νέα αρχή. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή από όλους μας
».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ