ΑΡΗΣ

Σε καθεστώς προστασίας

Σε καθεστώς προστασίας
INTIME SPORTS

Σε καθεστώς προστασίας μπήκε και πάλι από το πρωί η ΠΑΕ Άρης καθώς το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της διοίκησης για έκδοση προσωρινής διαταγής.

Το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε το πρωί να κάνει δεκτό το αίτημα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για έκδοση προσωρινής διαταγής.

Πλέον μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή καμία εις βάρος της απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και πιο συγκεκριμένα δεν υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών και μη ορισμός των δύο τελευταίων φετινών της παιχνιδιών στο πρωτάθλημα της Super League.

Η προστασία της ΠΑΕ Άρης αφορά μέχρι και την επικύρωση της βαθμολογίας σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, με ενδεχόμενο αναστολής της αφορά την έκδοση της απόφασης σχετικά με το άνοιγμα του άρθρου 99.Στο αγωνιστικό κομμάτι η αποστολή του Άρη επέστρεψε μετά από εφτά ώρες ταξίδι με το λεωφορείο από την Αθήνα.

Σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» φθάνοντας στη βάση τα ξημερώματα.

Ο Γιώργος Φοιρός έδωσε ρεπό για σήμερα και από αύριο Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σε ένα ακόμη ταξίδι που θα γίνει και πάλι με το λεωφορείο και από το οποίο θα απουσιάσουνε σίγουρα οι τιμωρημένοι Τάτος, Βανγκέλι και Ηρακλής, ο εγχειρισμένος Πουλίδο και πιθανότατα και ο Αγκάνθο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ