ΑΡΗΣ

Ρένια: "Όνειρο ζωής"

Ρένια: "Όνειρο ζωής"
Ρένια

Ο Άντι Ρένια χαρακτήρισε ως όνειρο ζωής την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Άρης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Η έκδοση δελτίου στον 18χρονο Άντι Ρένια από την ΕΠΟ συνδυάστηκε με την υπογραφή του τετραετούς διάρκειας συμβολαίου του που ήταν και το πρώτο του επαγγελματικό.

Μία εξέλιξη που επιτρέπει στον Ισπανό τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης Λούκας Αλκαράθ να τον υπολογίζει και δεν αποκλείεται να είναι και στην αποστολή του παιχνιδιού της Δευτέρας με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Ο Ρένια που εντάχθηκε στις ακαδημίες του Άρη πριν από δέκα χρόνια έχει αγωνιστεί με επιτυχία τόσο στην Κ-17 όσο και στην Κ-20και μάλιστα ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας Κ-20 του Άρη που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα υποδομών της Super League την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Ο Ρένια μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ δείχνει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, και στις πρώτες του δηλώσεις ως επαγγελματίας – πλέον - ποδοσφαιριστής του Άρη τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στον Άρη ήταν ένα όνειρο ζωής και είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε.

Είναι μια δικαίωση για τις προσπάθειες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Άρη. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην μεγάλη πρόκληση της καριέρας μου και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ