ΑΡΗΣ

Ραντεβού με Παπαστεριανό

Ραντεβού με Παπαστεριανό
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τον Μανώλη Παπαστεριανό πρόκειται να έχει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για το σήμερα και το αύριο του 26χρονου μέσου.

H διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με αφορμή την λήξη του συμβολαίου του Μανώλη Παπαστεριανού αναμένεται να έχει σήμερα ραντεβού με τον 26χρονο μέσο.

Σε αυτό αντικείμενο συζήτησης αναμένεται να αποτελέσουνε τα χρήματα που έχει λαμβάνειν που ανέρχονται στα 230.000 ευρώ αλλά και ενδεχομένως μία πρώτη συζήτηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Το σίγουρο είναι ότι η ΠΑΕ Άρης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του υπάρχοντος συμβολαίου του Παπαστεριανού που είναι της τάξης των 190.000 ευρώ.

Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση συμφωνίας μαζί του θα αποτελέσει τον έναν από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχει δικαίωμα να αποκτήσει για τις ηλικίες άνω των 24 ετών δεδομένου ότι δεν έχει εξασφαλίσει αδειοδότηση για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Εν τω μεταξύ μετά από την χθεσινή επίσκεψη των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι τα χρέη προς το δημόσιο είναι περίπου 7,9 εκ. ευρώ και όχι 13,5 εκ. ευρώ όπως περιγράφει η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.

Μία εξέλιξη που ήταν επόμενο ικανοποίησε άπαντες. Ακόμη από τα 7,9 εκ. ευρώ τα 5,7 εκ. ευρώ είναι απαιτητά και τα 2,2 εκ. ευρώ σε αναστολή και εφόσον προστεθούν και κάποιες προσαυξήσεις το ποσό δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 8,5 εκ. ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ