ΑΡΗΣ

Ραντεβού για Μπουγαϊδη και Βλάχο

Ραντεβού για Μπουγαϊδη και Βλάχο
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα έχει σήμερα ραντεβού με τον κοινό εκπρόσωπο των Μαυρουδή Μπουγαϊδη και Βαλεντίνο Βλάχο και το ενδεχόμενο δανεισμού τους μέχρι το καλοκαίρι από τις Γρανάδα και Μπριζ.

Ραντεβού με τον κοινό εκπρόσωπο των Μαυρουδή Μπουγαϊδη και Βαλεντίνο Βλάχο και το ενδεχόμενο δανεισμού τους μέχρι το καλοκαίρι από τις Γρανάδα και Μπριζ θα έχει σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης θα βρεθεί σήμερα (30/12) στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης σε ένα ραντεβού που φαντάζει ίσως και κριτήριο για την πορεία του φλερτ των τελευταίων ημερών.

Στα συν της ΠΑΕ Άρης το γεγονός ότι οι Μαυρουδής και Βλάχος έχουν μηδενικό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους και θέλουν να επιστρέψουνε στο ελληνικό πρωτάθλημα για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης παρά την αρνητική στάση του Σαλόζε Ουντότζι επιμένει στην προσπάθειά της να πείσει τον Νιγηριανό επιθετικό να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας .

Ο Ουντότζι ζητά εγγυήσεις για τα χρωστούμενα, το ποσό των 55.000 ευρώ, με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προς στιγμή να δεσμεύεται μόνο προφορικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σούλης Παπαδόπουλος από το Σάββατο που υπήρξε η επιστροφή στις προπονήσεις έχει στρέψει την προσοχή όλων αποκλειστικά στο πρώτο παιχνίδι του 2014 με τον Απόλλων Σμύρνης στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

" Δείτε σαν τελικό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Τελικό που δεν γίνεται να κερδίσει άλλος εκτός από σας. Είμαι σίγουρος πως μπορείτε. Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσετε αρκεί να το πιστέψετε όσο εγώ", τόνισε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του ο 47χρονος τεχνικός του Άρη.Και θέλοντας να ανυψώσει την ψυχολογία τους φρόντισε να τους επισημάνει: " Πώς γίνεται να μην εκμεταλλεύεστε αυτή την έδρα, με τέτοια συμπαράσταση; Πώς γίνεται να μην έχετε κάνει μια νίκη εδώ μέσα, απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες που πανηγυρίζουν μόνο και μόνο αν σας πάρουν έναν βαθμό".

Κοντά στον Κοκκίνη

Κοντά στη δεύτερη μεταγραφική της κίνηση εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου βρίσκεται η ΠΑΕ Άρης.

Πρόκειται για τον 24χρονο αμυντικό Γιώργο Κοκκίνη που όπως όλα δείχνουν αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα μετά τον τερματοφύλακα, Στέφανο Γουναρίδη.

Ο Κοκκίνης είναι αριστεροπόδαρος αμυντικός που είναι γεννημένος στις 27 Ιουλίου του 1989, έχει ύψος 1.83μ. και σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Ο Κοκκίνης τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Ηλυσιακό και Εθνικό και την στιγμή αυτή είναι ελεύθερος από τις 11 Δεκεμβρίου από την Παναχαϊκή μετρώντας μόλις τέσσερις συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της Football League για τον Νότιο Όμιλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ