ΑΡΗΣ

Πρώτες συζητήσεις για Αγκάνθο

Πρώτες συζητήσεις για Αγκάνθο
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι θετικός στην παραμονή του στον Άρη με τις πρώτες συζητήσεις να έχουν ήδη γίνει.

Θετικός στην παραμονή του στον Άρη και μετά το καλοκαίρι είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο και μετά το καλοκαίρι με τις πρώτες συζητήσεις να έχουνε ήδη γίνει.

Αυτό δεν έκρυψε ο Ισπανός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην φετινή χρονιά σε ερώτηση που δέχθηκε στην χθεσινή του παρουσία στα ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και αν έχουν γίνει ήδη συζητήσεις απάντησε: «Ναι, θα το ήθελα να μείνω! Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση και πιστεύω πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα μείνω και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Και η διοίκηση μου δείχνει ότι το θέλει πολύ, αλλά κι εγώ έχω την ίδια επιθυμία. Έχουν γίνει ήδη οι αρχικές κουβέντες και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και το οικονομικό σκέλος. Πιστεύω όμως ότι θα προχωρήσουμε».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λούκας Αλκαράθ σήμερα ή το αργότερο αύριο στην τελευταία προπόνηση θα καταλήξει για το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του στο παιχνίδι της Δευτέρας στην Κέρκυρα.

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη θα έχει στην διάθεσή του στην σημερινή προπόνηση και τον Κώστα Κοτσαρίδη που αποκτήθηκε χθες το πρωί αλλά δύσκολα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή εκτός και αν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής το πρωί της Δευτέρας.

Κι αυτό γιατί σήμερα είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ να στείλει την λύση του συμβολαίου του που είχε υπογράψει την Τετάρτη. Κάτι που σημαίνει πως σίγουρα νέο πρόσωπο θα είναι ο Ανδρέας Τάτος.

Όσον αφορά τα πλάνα του Αλκαράθ στο κέντρο της άμυνας και με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ρούμπεν Πουλίδο μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ισπανός τεχνικός του Άρη δεν έχει καταλήξει ακόμη στον παρτενέρ του Μιχάλη Γιαννίτση.

Σε μία θέση όπου δοκίμασε και τον Πορτογάλο Νούνο Κοέλιο, δύσκολα παρτενέρ του Γιαννίτση να είναι ο Νίκος Παντίδος ενώ δεν αποκλείεται να επιλεχθεί ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

Στις δοκιμές του Αλκαράθ ήταν και η παρουσία του Γιάννη Ζαραδούκα στα χαφ και πιο συγκεκριμένα ως αριστερό χαφ, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτή την περίπτωση πίσω του ως αριστερό μπακ θα είναι ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Κι όσο για την κάλυψη του κενού του τιμωρημένου Νταβίντ Αγκάνθο ο Δημήτρης Διαμαντάκος δείχνει να έχει το προβάδισμα για την θέση της κορυφής της επίθεσης έχοντας πιο πίσω τον Ανδρέα Τάτο και σε ρόλο ακραίου μεσοεπιθετικού τον Γιάννη Γιαννιώτα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ