ΑΡΗΣ

Προβάδισμα για Τριανταφυλλάκο

Προβάδισμα για Τριανταφυλλάκο

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Νταβίντ Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης του Άρη στο πρώτο παιχνίδι του 2013 την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο.

Δεδομένης της απουσίας του Νταβίντ Αγκάνθο ο Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του στην κορυφή της επίθεσης του Άρη την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο στο πρώτο παιχνίδι του 2013.

Στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League όπου ο Ισπανός επιθετικός του Άρη θα απουσιάσει για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι εξαιτίας της φλεγμονής στο γόνατό του.

Κάτι που είχε διαφανεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και για αυτό ο Λούκας Αλκαράθ μη θέλοντας να χάσει χρόνο εξέτασε τις τρεις περιπτώσεις των υποψηφίων αντικαταστατών του Αγκάνθο.

Ο λόγος για τους Τριανταφυλλάκου, Αγγελούδη και Κανούλα με τον πρώτο να έχει διαφανεί όλο αυτό το τελευταίο διάστημα πως έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2013 και η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί με απόντα εκτός του Αγκάνθο να είναι και οι εκτός πλάνων του Αλκαράθ.

Και πιο συγκεκριμένα οι Ψυχογιός, Ασλανίδης, Κοτσώνης και Γκέσιος που έχουνε άδεια μέχρι και αύριο ενώ ο Γιώρης συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις της Κ20 του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ