ΑΡΗΣ

Προβάδισμα για Καρανίκα

Προβάδισμα για Καρανίκα
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρανίκας δείχνει να έχει αποκτήσει προβάδισμα στην κούρσα της επιλογής του δεξιού μπακ από τον Γιάννη Χατζηνικολάου στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ του Άρη.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θέλει να τελειώνει το συντομότερο δυνατό με την απόκτηση ενός ακόμη δεξιού μπακ με τον Νίκο Καρανίκα να δείχνει να έχει αποκτήσει το προβάδισμα.Πρόκειται για τον μέχρι προ ημερών δεξιό μπακ της Λάρισας που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον εκλεκτό του Σερραίου τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σε μία θέση όπου ο Χατζηνικολάου έχει ρίξει το βάρος της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ του εξετάζοντας παράλληλα και ότι καλύτερο μπορεί να βρει για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Εκτός του Καρανίκα που έχει μείνει ελεύθερος από την Λάρισα παραμένουνε στα υπόψη δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Ο Δημοσθένης Κοσμίδης του Εθνικού Γαζώρου, με τον οποίο όμως δεν έχει γίνει κάποια επαφή τις τελευταίες μέρες, και ο ελεύθερος εδώ και μερικές ημέρες Δαμιανός Τριανταφύλλου μετά τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού στην Football League 2.

Ακόμη δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να βρεθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα ομογενής δεξιός μπακ για να δοκιμαστεί από τον Χατζηνικολάου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με απόντες τους αδειούχους Νταβίντ Αγκάνθο και Τζον Ιμπέχ που αναμένονται αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα.Τέλος στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης επικρατεί ικανοποίηση από την χθεσινή συμφωνία που πέτυχε ο πρόεδρός της, Δημήτρης Ηλιάδης, στην υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη με κούρεμα 60% και αποπληρωμή σε βάθος διετίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ