ΑΡΗΣ

Προτάθηκε ο Σολάρι

Προτάθηκε ο Σολάρι
Σολάρι

Ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση, ενός δεξί μπακ, δύο επιθετικών στα άκρα και ενός με έφεση στο σκοράρισμα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ελευθερος ο Σολάρι.

Στα πλαίσια αυτά προτάθηκε και εξετάζεται ο Εστεμπάν Σολάρι.Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Άρης πρόκειται να κινηθεί βασικά για την απόκτηση ενός δεξί μπακ, δύο επιθετικών στα άκρα και ενός με έφεση στο σκοράρισμα.

Πρόκειται για τον περσινό πρώτο σκόρερ της Super League με την Skoda Ξάνθη που είναι ελεύθερος και δείχνει να μην έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μεταξύ άλλων στον Άρη φέρονται να είναι ενήμεροι και για τις απαιτήσεις του.

Ο Γιώργος Γαλανός θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή και παράλληλα εκτός από έναν καλό επιθετικό να κάνει και επικοινωνιακό γκελ στον κόσμο. Για αυτό και μεταξύ άλλων εξετάζει και έναν Γάλλο επιθετικό.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη υπήρξε τρίωρη σύσκεψη ανάμεσα στη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Τοπαλίδη όπου συζητήθηκε ο τρόπος που θα κινηθούν οι «κίτρινοι» στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ