ΑΡΗΣ

Προς την έξοδο ο Πορτίγια

ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ / 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ / 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Ο Κριστιάν Πορτίγια μπορεί να επέστρεψε σήμερα στην Θεσσαλονίκη από την πατρίδα του την Ισπανία ωστόσο το μέλλον του στον Άρη θεωρείται αβέβαιο.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο Κριστιάν Πορτίγια επιστρέφοντας από την πατρίδα του αλλά το πιθανότερο είναι να κληθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για να λύσει το συμβόλαιό του.

Η επιστροφή του Ισπανού μέσου του Άρη δεν ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση ότι θα θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του Μίχαλ Πρόμπιερζ γιατί πρόκειται να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του σίγουρα μέχρι το τέλος του 2011 για να ξεπεράσει την βαριά θλάση που είχε υποστεί.

Εκτός του Πορτίγια πάντως δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να γίνει και με άλλους ποδοσφαιριστές του ρόστερ σε μία προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ υπό τις υποδείξεις του 39χρονου Πολωνού τεχνικού αποφόρτισής του.


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πρόμπιερζ ούτε σήμερα δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το πώς προσανατολίζεται να παρατάξει το σύνολό του το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις πάντως είναι πολύ πιθανό ο Μίσελ να μείνει εκτός ενδεκάδας με τον Κώστα Καζναφέρη να φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να ξεκινήσει ως αριστερός μπακ.


Από εκεί και πέρα ως δεξιός μπακ θα ξεκινήσει ο Παπαστεριανός ενώ το κεντρικό δίδυμο θα αποτελέσουνε οι Λαζαρίδης απόντος του τραυματία Σανκαρέ και Ντίκο που παρά το ότι δεν προπονήθηκε σήμερα λογικά θα μπορέσει να δώσει κανονικά το παρών.


Ως αμυντικά χαφ πρόκειται να ξεκινήσουνε οι Τόχα, που σήμερα προπονήθηκε και πάλι κανονικά με τον Φατί και τον Πρόμπιερζ να επιμένει να κρατάει στην «μοναξιά» και εκτός πλάνων τον Σάκη Πρίττα. Από εκεί και πέρα ο μόνος σίγουρος στις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις δείχνει να είναι ο Τσέζαρεκ στην κορυφή της επίθεσης.


Το γιατί; Έχει να κάνει με το ότι ο Πολωνός τεχνικός του Άρη δεν έχει καταλήξει, εκτός από το να αφήσει τον Γιαννιώτα στον πάγκο, αν θα ξεκινήσει στα άκρα με τον Ουμπίντες στα αριστερά και τον Νέτο δεξιά ή τον Καπετάνο αριστερά και τον Ουμπίντες δεξιά. Όπως και για το αν πίσω από τον Τσέζαρεκ θα αφήσει τον Καστίγιο ή θα επιλέξει να τοποθετήσει τον Καπετάνο έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια.


Από εκεί και πέρα εκτός πλάνων του Πρόμπιερζ για ένα ακόμα παιχνίδι είναι ο Βράνιες, που λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης αποχώρησε καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, όπως και οι τραυματίες Σηφάκης, Γκαρσία και Πορτίγια.


Τέλος ο σκάουτερ του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, βρέθηκε το απόγευμα στην Κομοτηνή όπου παρακολούθησε τον Πανθρακικό να επικρατεί με 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών στην Κομοτηνή για την 8 αγωνιστική της Football League με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίνγκα στο 44΄.


Υπενθυμίζεται πως ο Πανθρακικός είναι αντίπαλος του Άρη την Πέμπτη για την Δ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να εξασφάλισε στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης 1.000 για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ