ΑΡΗΣ

Προς Κορέα ή Ντουμπάι ο Βράνιες

Προς Κορέα ή Ντουμπάι ο Βράνιες

Ο Γιούριτσα Βράνιες μπορεί να αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τον Άρη, ωστόσο ο επόμενος του σταθμός δεν θα είναι τελικά η Χέρτα Βερολίνου, αλλά ομάδα της Κορέας ή του Ντουμπάι.

Ο Γιούριτσα Βράνιες μπορεί να αποτελεί παρελθόν από το πρωί και επίσημα για τον Άρη ωστόσο ο επόμενος του σταθμός θα είναι ομάδα της Κορέας ή του Ντουμπάι.


Ο διεθνής Κροάτης μέσος όλα έδειχναν πως θα επέστρεφε στην Γερμανία για λογαριασμό της Χέρτα Βερολίνου ωστόσο η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία με τον Μίκαελ Σκίμπε να διαδέχεται τον Μάρκους Μπάμπελ έφερε ανατροπή δεδομένων.

Ο Βράνιες βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης που είχε υπογράψει τον περασμένο Σεπτέμβριο.


" Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Γιούριτσα Βράνιες. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.


Ο διεθνής Κροάτης μέσος δε εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA αφήνοντας μάλιστα αιχμές για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


- Γιούρι, τα συναισθήματά σου, τώρα που αποχωρείς από τον Άρη;

" Μετά από 10 χρόνια στη Μπουντεσλίγκα, ήρθα στον Άρη, μια ομάδα που πριν από δύο χρόνια ήταν πολύ καλά. Βέβαια, ερχόμενος εδώ, διαπίστωσα πως υπάρχει ελλιπής οργάνωση και λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων που έχω, αποφάσισα να αποχωρήσω. Γενικά, πάντως υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, κυρίως απέναντι στους παίκτες οι οποίοι είναι απλήρωτοι πολλούς μήνες και φαίνεται αυτό και στο γήπεδο και δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει η κατάσταση".


- Έπαιξε κάποιο ρόλο στην απόφασή σου αυτή, η φυγή του κ. Πρόμπιερζ;

" Είχα πολλούς προπονητές στην καριέρα μου στη Μπουντεσλίγκα, όπως ο Ρούντι Φέλερ, ο Κρίστοφ Ντάουμ, ο Τόμας Σάαφ. Για μένα ο Πρόμπιερζ είναι πολύ καλός προπονητής, δούλευε καλά, είναι επαγγελματίας και θεωρώ πως έκανε πολύ καλή επιλογή η ομάδα που τον έφερε και μαζί του ο Άρης θα πήγαινε μπροστά. Η διοίκηση αποφάσισε να τον διώξει και αυτό ήταν λάθος".


- Πάντως σε είδαμε ελάχιστα. Μόλις 59 λεπτά αγωνιστικής δράσης με την κίτρινη φανέλα...

" Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να δείξω αυτό που μπορώ στους οπαδούς του Άρη. Στη Γερμανία, 10 χρόνια, δεν είχα ποτέ τραυματισμούς και δυστυχώς εδώ μου ήρθαν όλοι μαζεμένοι. Τελευταία, βέβαια, ένιωθα αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς αυτές τις 10 ημέρες γίνανε αρκετά πράγματα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ