ΑΡΗΣ

Προς διαζύγιο με Μανιά και Κύργια

Προς διαζύγιο με Μανιά και Κύργια
INTIME SPORTS

Μιχάλης Μανιάς και Μιχάλης Κύργιας θα πρέπει να θεωρείται σαν δεδομένο ότι θα αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ του Άρη λύνοντας τα συμβόλαιά τους.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι Μιχάλης Μανιάς και Μιχάλης Κύργιας θα αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ του Άρη λύνοντας τα συμβόλαιά τους.

Για τον λόγο αυτό και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες μέρες, η διοίκηση της ΠΑΕ με τον κοινό τους εκπρόσωπο, χωρίς πάντως να τίθεται θέμα κατάθεσης προσφυγής τους.

Ο Μανιάς έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και δεν είχε υπάρξει η διάθεση πώλησής του. Κάτι όμως που δεν επιτεύχθηκε. Ενώ ο Κύργιας έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο και προ ημερών σε επικοινωνία που υπήρξε εξέφρασε την διάθεση του διαζυγίου.

Όσον αφορά την περίπτωση του Νίκου Αγγελούδη απομένει να φανεί μετά από την χθεσινή συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ στα γραφεία παρουσία του τεχνικού Δημήτρη Καλαϊτζίδη αν θα παραμείνει.

Η πρόταση που του έγινε αφορά για νέο τριετές συμβόλαιο και συνδυάστηκε με την πρόθεση εξόφλησης των παλαιών οφειλομένων που ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ συνολικά στο διάστημα αυτής της τριετίας.

Ο Αγγελούδης αναμένεται να απαντήσει το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας δηλαδή μέχρι μεθαύριο. Την στιγμή αυτή όλα κρίνονται ως ανοιχτά δεδομένο ότι έχει προτάσεις και από ομάδες της Super League με την επόμενη συνάντηση να κρίνεται και ως η πλέον καθοριστική.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ