ΑΡΗΣ

Προπόνηση με Θέο

Προπόνηση με Θέο
INTIME SPORTS

Η σημερινή προπόνηση του Άρη έγινε υπό τις οδηγίες του Τάσου Θέου, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Αθήνα για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις.

Η παρουσία του Σούλη Παπαδόπουλου στην Αθήνα για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις είχε σαν αποτέλεσμα η πρωινή προπόνηση του Άρη να γίνει υπό τις οδηγίες του Τάσου Θέου.

Η πρωινή προπόνηση του Άρη έγινε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου μετά το χθεσινό ρεπό στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν κανονικά.

Οι Νίκος Ψυχογιός, Ανδρέας Ηρακλής και Μιχάλης Γιαννίτσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έκαναν θεραπεία, ενώ ο Κώστας Κοτσαρίδης, που ταλαιπωρείται από θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο, έκανε μόνο θεραπεία. Να σημειωθεί ότι από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Ανδρέας Τάτος και Γιάννης Γιαννιώτας, λόγω ίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Περιστέρι θα απουσιάσουνε οι τιμωρημένοι Νούνο Κοέλιο (χρωστάει μία ακόμη αγωνιστική), Μανώλης Παπαστεριανός και Γιάννης Ζαραδούκας με αμφότερους να αποβλήθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα της Κομοτηνής.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ