ΑΡΗΣ

Προπόνηση με Σούλη

Προπόνηση με Σούλη
Σούλης Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο νέος τεχνικός του Άρη αφού ενημερώθηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ να βρίσκεται στις 14:30 στο «Δασυγένειο» για προπόνηση.

Ο Έλληνας τεχνικός χωρίς χρονοτριβή ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αθήνα με στόχο να είναι συνεπής στο ραντεβού της επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Παπαδόπουλος θα διαδεχθεί τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς με τον Σέρβο τεχνικό να βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μιλίνκοβιτς είχε δώσει ρεπό για σήμερα στην ομάδα του Άρη τη στιγμή που σε τρεις μέρες το απόγευμα της Δευτέρας έχει παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στην πορεία του πρωινού και έχοντας πλέον λάβει την οριστική της απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία το ακύρωσε και όρισε προπόνηση για τις 14:30 στο «Δασυγένειο».

Μία εξέλιξη αλλαγής σελίδας στη τεχνική ηγεσία του Άρη που είχε διαφανεί από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης της ΠΑΕ από το βράδυ της Τετάρτης όταν και πήρε το χρίσμα στη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ