ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Πρόμπιερζ: "Περήφανος για τους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ,μετά το ματς με την Δόξα Δράμας χαρακτηρίζοντας παράλληλα επαγγελματική την νίκη.

Επαγγελματική χαρακτήρισε την νίκη επί της Δόξας Δράμας ο τεχνικός του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου όπου διέψευσε το οτιδήποτε περί ενδιαφέροντος απόκτησης τερματοφύλακα στην περίοδο του Ιανουαρίου από την Πολωνία.

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης με 2-0 επί της Δόξας Δράμας ο Μίχαλ Πρόμπιερζ που δεν θέλησε να γίνει συγκεκριμένος για το μέλλον των Νέρι Καστίγιο και Μανόλη Παπαστεριανού.

Ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός του Άρη μεταξύ άλλων δεν έκρυψε πως είναι ικανοποιημένος από τον Μάρκο Βελλίδη και ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης τερματοφύλακα από την Πολωνία βάζοντας με τον τρόπο αυτό τέλος στην φημολογία των τελευταίων ημερών.


Στην αρχική του τοποθέτηση για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας που ο Άρης κέρδισε με 2-0 τόνισε: " Το βασικό σήμερα ήταν να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Περιμέναμε ότι η νίκη θα ήταν επαγγελματική, θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας.


Επειδή τις τελευταίες ώρες παρακολούθησα δύο αγώνες, χθες το Άρσεναλ–Γουλφς και σήμερα είδα λίγο το ΟΦΗ–Λεβαδειακός ήξερα ότι το παιχνίδι μας είναι από τα πιο χαρακτηριστικά του στιλ ότι τα φαβορί πιστεύουν ότι έχουν κερδίσει πριν καν παίξουν και τέτοια παιχνίδια πολύ συχνά έρχονται ισοπαλία ή χάνονται κιόλας.


Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, γιατί βλέπω πόσο σκληρά δουλεύει στις προπονήσεις. Τα συγχαρητήρια δεν τα δίνω μόνο στους παίκτες που παίζουν, αλλά σε όλους όσοι δουλεύουν καθημερινά στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος γιατί το παιχνίδι μας εναντίον οργανωμένης άμυνας ήταν αρκετά βελτιωμένο. Δημιουργήσαμε αρκετά περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.


Επίσης, έχουμε ακόμα προβλήματα, τα οποία θα πρέπει να βελτιώσουμε την επόμενη βδομάδα, αφού μετά θα έχουμε βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί κανένας δεν παραπονέθηκε που προπονηθήκαμε και ανήμερα Χριστουγέννων. Για μένα ήταν ένα καλό βήμα, κερδίσαμε δύο παιχνίδια σερί και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια".


Σε ερώτηση για τα δύο γκρουπ που προπονούνται οι ποδοσφαιριστές του και πως ακόμα μένουν εκτός ομάδας ποδοσφαιριστές όπως ο Καστίγιο ή ο Παπαστεριανός απάντησε: " Έχουμε κάποιους παίκτες και με αυτούς δουλεύουμε τώρα. Οι 28 παίκτες που προπονούνται μαζί μας, αυτοί λαμβάνονται υπ' όψιν αυτή τη στιγμή. Αυτό που άλλαξε είναι ότι παίζουν κάποιοι άλλοι τώρα".


Με τον Πρόμπιερζ να επανήλθε στο σημερινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας λέγοντας: " Εμείς είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε τα γκολ, σε κάποια πράγματα ήμασταν καλοί, είμαι ευχαριστημένος και μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος ήταν δυσαρεστημένος, αλλά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και τον ρυθμό... Χρειάζεται και αυτό το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα και είμαστε βελτιωμένοι".

Για τα μεταγραφικά ξεκαθάρισε ότι: " Καταρχήν άκουσα για έναν τερματοφύλακα. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Είμαι ευχαριστημένος από τον Μάρκο (Βελλίδη). Δεν σκέφτομαι τίποτα για μεταγραφές, γιατί πιστεύω ότι έχουμε ήδη έναν μεγάλο αριθμό παικτών σαν ρόστερ.


Υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι παίκτες από την ελληνική και την γερμανική αγορά, αλλά το βασικότερο είναι για την ομάδα να έχει ένα γκρουπ παικτών το οποίο μπορώ να διαχειριστώ. Μπορούμε να μιλάμε για πολλούς παίκτες. Ο Τέβες είναι ελεύθερος παραδείγματος χάρη".


Κι όσο ειδικά για το σημερινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας ο Πρόμπιερζ είχε να πει: " Αυτό το παιχνίδι είναι το τελευταίο τη χρονιάς. Ήταν σημαντικό να δω όλους τους παίκτες, να έχω μια πιο σαφή εικόνα. Τους βλέπω στην προπόνηση τι διάθεση έχουν, πως προπονούνται", και πρόσθεσε: "Η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει στην 1η Ιανουαρίου. Θα βρεθούμε με τη διοίκηση, θα πούμε κάποια πράγματα, αλλά δεν θα έρθει τερματοφύλακας από την Πολωνία".


Σε ερώτηση για το ποια είναι η βασική αδυναμία που έχει παρατηρήσει στην ομάδα του και απάντησε: " Αν την πω δεν θα βοηθήσουμε κανένα. Εγώ το βλέπω και ξέρω που θα εστιάσουμε την προπόνησή μας. Αυτό που ήταν το πρόβλημα ήταν να παίρνουμε το αποτέλεσμα, σιγά σιγά έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει δύσκολα, θα δούμε στην πορεία τι μπορεί να γίνει".

Για τους Νάτσο Γκαρσία και Γιούριτσα Βράνιες σχολίασε: " Ο ένας ήταν μακροχρόνια τραυματίας και ο άλλος χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι.


Τώρα που μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε μια βδομάδα προπόνηση, κάνουν μια συγκεκριμένη προετοιμασία και γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια για την ομάδα και θα πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα, στην διάθεσή μας. Δουλέψαμε προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να τους έχουμε όλους έτοιμους, γιατί θα τους χρειαστούμε".

Κλείνοντας έδωσε τις ευχές του για το 2012 που ήταν: " Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία, γιατί είναι κάτι που δεν αγοράζεται. Πάνω από όλα εύχομαι υγεία! Κάποιες φορές, κάποιοι αγώνες κερδίζονται, κάποιοι χάνονται, αλλά πρέπει να είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι.


Θα ήθελα να σας πω για τον πατέρα μου που είναι 12 χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι και ξέρω πως είναι αυτά τα πράγματα. Εύχομαι υγεία, αλλά αν κερδίσει κάποιος το λόττο δεν θα είναι άσχημα", κι όσο για τον Άρη: "Αυτό που προέχει είναι να δουλεύουμε σωστά και να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει. Εύχομαι νίκες στην ομάδα".

Ουμπίδες: "Την είχαμε ανάγκη"


Ο Χαβιέρ Ουμπίδες πέρα από την χαρά του για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη έκανε λόγο για την ανάγκη της νίκης επί της Δόξας Δράμας.


Κι όσο για τον Βραζιλιάνο Ντάρσι Νέτο υποστήριξε πως ο Άρης χρειάζεται νίκες για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή του.


Ο Ουμπίδες στις πρώτες του δηλώσεις δεν στάθηκε τόσο στο ότι έκανε εκείνος το 1-0 αλλά ότι αυτό ήρθε γρήγορα λέγοντας: «Ήταν πολύ σημαντικό που πετύχαμε γρήγορα γκολ. Έδωσε ηρεμία και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη».


Κι όσο για το ότι σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη δεν έκρυψε πως: «Ασφαλώς και με χαροποιεί που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τον Άρη. Περισσότερο με χαροποιεί όμως που κέρδισε η ομάδα.


Την είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη. Έχουμε δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο και αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Κλείσαμε ευχάριστα το 2011, έτσι εύχομαι να συνεχίσουμε και το 2012».


Για την σημασία της νίκης επί της Δόξας Δράμας έκανε λόγο ο Νέτο τονίζοντας: "Ήταν πάρα πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε τα δυο παιχνίδια που έχουμε ακόμη για τον πρώτο γύρο.


Χρειαζόμαστε νίκες για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας γιατί έρχεται ένα διάστημα που έχουμε συνεχόμενα και κρίσιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο" ενώ κάνοντας μια ευχή για το νέο έτος είπε: "Χειρότερα δεν γίνεται να πάει το 2011. Το 2012 πρέπει να αλλάξουμε σε πολλούς τομείς, για να έχουμε μια πολύ διαφορετική χρονιά".


Τέλος σε ερώτηση για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας και την εικόνα του Άρη απάντησε: "Προσπαθήσαμε να έχουμε το έλεγχο αλλά είναι πάντα δύσκολο όταν μια ομάδα παίζει με ένα συγκεκριμένο στόχο.


Η Δόξα ήταν όλη πίσω από τη μπάλα και ειδικά όταν έπαιξαν με δέκα παίκτες. Ψυχολογικά ήμασταν κάπως πεσμένοι, ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και για αυτό δουλεύουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ