ΑΡΗΣ

Προέχει το αύριο

Προέχει το αύριο

Ο Αρης αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την σερβική Γιαβόρ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του με το αποτέλεσμα να είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει μπροστά στην αυριανή συνάντηση των φορέων.

Μία συνάντηση που ήταν να γίνει σήμερα και μεταφέρθηκε για αύριο στις 12:00 όπου ουσιαστικά θα πρέπει να ληφθεί η οριστική απόφαση για το σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί η ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο. Σε αυτό της Football League ή της Γ΄ Εθνικής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πάνος Στεφανίδης, αναμένεται να δώσει το παρών και απομένει να φανεί αν θα επιμείνει στην θέση του περί συμμετοχής της ομάδας του Άρη στο πρωτάθλημα της Football League.

ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης (66΄ Μπαϊμάκης), Ψυχογιός, Λιόνης, Γιαννίτσης (82΄ Νικολόπουλος), Γκόλιας (90΄ Μαζουλουξής), Λεμονής (82΄ Τσιάρας), Σανιά, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Καπνίδης (72΄ Ντούγκα), Ρένια.

ΓΙΑΒΟΡ (Κουζέλιεβιτς): Ντογκάτοβιτς, Ντόσιτς, Σμάγιοβιτς, Στογιάκοβιτς, Κολάκοβιτς, Τσέτσαριτς, Γκάγιτς, Σάβκοφ, Βαλίντια, Ζλάτκοβιτς, Ράτκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γιόσοβιτς, Ντράζιτς, Γκλίντιτς, Ζίφκοβιτς, Βούγιοβιτς, Ντίντσιτς, Γκογιάτσανιν, Ντόκιτς.

Από το μεσημέρι εξάλλου αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Άρη ο Στέφανος Γουναρίδης αφού ο 23χρονος τερματοφύλακας έλυσε το συμβόλαιό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ