ΑΡΗΣ

Ποδαρικό χωρίς τον Αγκάνθο

Ποδαρικό χωρίς τον Αγκάνθο
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Αγκάνθο αποδείχθηκε συνεπής στην επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη από την Ισπανία ωστόσο δύσκολα θα δηλώσει "παρών" στο πρώτο παιχνίδι του 2013 του Άρη, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις ο Νταβίντ Αγκάνθο θα χάσει το πρώτο παιχνίδι του Άρη στο 2013 με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η διαφαινόμενη απουσία του Ισπανού επιθετικού, που επέστρεψε στην ώρα του στην Θεσσαλονίκη από την Ισπανία, έχει να κάνει με την φλεγμονή που έχει στο γόνατό του.

Ο Αγκάνθο που ήταν παρών σήμερα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, μετά από την άδεια έξι ημερών που είχε, αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Ισπανός επιθετικός του Άρη εξαιτίας της φλεγμονής στο γόνατό του έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Τα δύο του πρωταθλήματος στο τέλος του Α΄ γύρου της Super League στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Skoda Ξάνθη και τα δύο για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα.

Όπως όλα δείχνουν ο Αγκάνθο θα είναι απών για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι του Άρη προκαλώντας σίγουρα τον πιο μεγάλο πονοκέφαλο για τον Λούκας Αλκαράθ εν όψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο την επόμενη Κυριακή. Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη φαντάζει μονόδρομος στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Εν τω μεταξύ η σημερινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έγινε υπό τις οδηγίες των γυμναστών Νίκου Βλάχου και Γιάννη Γιώρη, καθώς ο Λούκας Αλκαράθ και ο συνεργάτης του Χεσούς Κανιάδας Μορθίγιο αναμένονταν στην Θεσσαλονίκη. Για αυτό και αμφότεροι θα δώσουν κανονικά το παρών στην αυριανή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ωστόσο στην σημερινή προπόνηση του Άρη βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης, και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Τσομίδης, Τικπασάνογλου και Σπυρίδων όπου και ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές αναλυτικά για όλες τις κινήσεις σχετικά με την υπαγωγή της στο άρθρο 99. Μεταξύ άλλων τους ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να χάσουνε τα χρήματά τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ