ΑΡΗΣ

Πιάνει κορυφή στην Καβάλα

Πιάνει κορυφή στην Καβάλα
INTIME SPORTS

Ο Άρης με ή χωρίς τον Μιχάλη Γιαννίτση στην βασική του ενδεκάδα καλείται στις 15:00 να κερδίσει στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1 ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Με ή χωρίς τον Μιχάλη Γιαννίτση στην βασική του ενδεκάδα ο Άρης καλείται να κερδίσει στις 15:00 στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1 ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Το σύνολο του Πάουλο Κάμπος θέλει να τριτώσει το καλό παρόντος του 57χρονου Βραζιλιάνου τεχνικού στην άκρη του πάγκου του και να μπει σε θέση οδηγού.Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης ταξίδεψε στην Καβάλα χωρίς τον τιμωρημένο Σουνά, τον τραυματία Σταυρόπουλο και τον Λιόνη, ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην χθεσινή τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο και ερωτηματικό τον Γιαννίτση.Οι νέες ενοχλήσεις του κεντρικού αμυντικού στη μέση και η αποχώρησή του από την προπόνηση της Παρασκευής έθεσε ερωτηματικό της παρουσίας του στην βασική ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι.

Αν και ο Γιαννίτσης ήταν αμφίβολος, χτες συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και για αυτό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα είναι στην βασική ενδεκάδα και παρτενέρ του Φερνάντεζ στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.Σε διαφορετική περίπτωση ο Κάμπος θα επιλέξει μεταξύ των Γκόλια και Μαζουλουξή.

Στην πρώτη περίπτωση ο Γκίνο θα προωθηθεί από το δεξί άκρο της άμυνας στα χαφ και ο Ψυχογιός θα ξεκινήσει βασικός. Υπενθυμίζεται πως οι 18 εκλεκτοί του Κάμπος για το σημερινό παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο «Ανθή Καραγιάννη» είναι οι: Μπαϊμάκης, Καρατζιοβαλής, Φερνάντες, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας, Λεμονής, Καπνίδης, Χιντασέλι, Πόι, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Μαζουλουξής, Γκίνο και Ντούνγκα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ