ΑΡΗΣ

Πήρε Ασλανίδη ο Άρης

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΛΑΝΙΔΗ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΛΑΝΙΔΗ MOTIONTEAM

Ο Άρης ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Δημήτρη Ασλανίδη για τα επόμενα δυο χρόνια.

Από το πρωί της Πέμπτης ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης με σκοπό να συζητήσει το ενδεχόμενη συνεργασίας του με την ομάδα.

Τελικά το απόγευμα της ίδιας μέρας οι δυο πλευρές τα βρήκαν και ο Ασλανίδης έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ασλανίδη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, έχει γεννηθεί στις 16 Αυγούστου του 1989 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή με τον οποίο είχε την σεζόν 2007-2008 1 συμμετοχή. Την επόμενη χρονιά τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στον Ολ. Βόλου με τον οποίο είχε 14 συμμετοχές. Την σεζόν 2009-10 με την φανέλα του ΠΑΟΝΕ είχε 22 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αν. Επανομής στην football league έχοντας 53 συμμετοχές και 1 γκολ".

"Η μεταγραφή μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ αποτελεί για μένα πρόκληση. Ευχαριστώ τον κ. Κατσαβάκη και τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη και πιστεύω να ανταποδώσω στους αγωνιστικούς χώρους δίνοντας χαρές στον κόσμο της ομάδας", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 23χρονου άσου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ