ΑΡΗΣ

Πέρεθ και Λεόν στόχοι του Άρη

Πέρεθ και Λεόν στόχοι του Άρη
INTIME SPORTS

Κι ενώ στον Άρη συνεχίζεται να τηρείται στάση για το σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί η ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο, στο μεταγραφικό στόχαστρο βρίσκονται οι Γκιγιέρμο Πέρεθ και Ντιέγκο Λεόν.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκονται οι Γκιγιέρμο Πέρεθ και Ντιέγκο Λεόν.

Δύο γνώριμοι στον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη καθώς έχει συνεργαστεί μαζί τους σε Βέροια και Νέα Σαλαμίνα, την ίδια ώρα ωστόσο που τηρείται στάση αναμονής για το πρωτάθλημα θα αγωνίζεται η ομάδα.

Δύο κινήσεις, και χωρίς να είναι οι μόνες, έχουν να κάνουν ξεκάθαρα για την συμμετοχή του Άρη στο πρωτάθλημα της Football League και όχι σε αυτό της Γ΄ Εθνικής παρά το ότι η καθυστέρηση συνεχίζεται.

Ο Καλαϊτζίδης είχε συνεργαστεί με τον Πέρεθ στη Βέροια την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. O 28χρονος χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βαλένθια, την διετία 2012-2014 αγωνίστηκε στην Βέροια και την επόμενη και συνάμα περσινή χρονιά στον Πανθρακικό στο πρώτο μισό της και στο δεύτερο στην Λαμία.

Κι όσο για τον Λεόν, ο Καλαϊτζίδης είχε συνεργαστεί μαζί του όταν είχε βρεθεί την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στην Κύπρο και την Νέα Σαλαμίνα. Ωστόσο μέχρι στιγμής έχει γίνει επαφή μόνο με τον εκπρόσωπο του Πέρεθ και όχι και με του Λεόν, που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα και της Ομόνοιας.

Εκτός του Πέρεθ και ο 31χρονος Ισπανός μέσος έχει εμπειρία από την Super League, με την φανέλα της Κέρκυρας με 26 συμμετοχές.

Κατά τα άλλα οι προπονήσεις του Άρη θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Ιουνίου, την προσεχή Τρίτη, με τον Καλαϊτζίδη στην χθεσινή προπόνηση να μην είπε το παραμικρό για την προσπάθεια για άνοδο στην Football League. Η στάση του είχε να κάνει με το ότι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ δεν είχε συζητηθεί τίποτα που να αφορά τον Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ