ΑΡΗΣ

Πασιαλής: "Προέχει το ματς με τον ΠΑΣ"

Πασιαλής: "Προέχει το ματς με τον ΠΑΣ"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον Νίκο Πασιαλή οι εντός έδρας αγώνες αποτελούν κλειδί για την επίτευξη των στόχων μιας ομάδας, με τον Άρη να υποδέχεται το Σαββατο τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου και είναι η προσοχή του.

Ιδιαίτερη προσοχή στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνέστησε ο τεχνικός του Άρη Νίκος Πασιαλής που έθεσε ως στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών μέχρι το τέλος του Α΄ γύρου.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα του και έκανε ξεκάθαρο πως παρά την στεναχώρια της ήττας στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό την έχουνε αφήσει πίσω τους.

"Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος και μπροστά μας έχουμε μια σειρά παιχνιδιών, στα οποία στοχεύουμε στη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Από εκεί και μετά, όμως, βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Προέχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα, που, όπως όλες, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Προέρχεται από νίκη και θα παραταχθεί με καλή ψυχολογία.

Το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδό μας και για μια ακόμη φορά θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι δύο στοιχεία που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Άλλωστε οι εντός έδρας αγώνες είναι κλειδί για την επίτευξη των στόχων μιας ομάδας", τόνισε ο Πασιαλής στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης.

Ακόμη αναφέρθηκε και στην ήττα στη Λιβαδειά σε σχέση με τον αυριανό αγώνα λέγοντας: "Ο τρόπος που ήρθε η ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μας στεναχώρησε.

Όμως γυρίσαμε σελίδα και κοιτάμε μπροστά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι στον αγώνα με τα Γιάννινα όλα θα πάνε καλά και θα προσθέσουμε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ