ΑΡΗΣ

Πασιαλής: "Πουλήσαμε ένα ημίχρονο"

Πασιαλής: "Πουλήσαμε ένα ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Πασιαλής εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, στην οποία και χρέωσε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη στη συνέντευξη Τύπου:

" Πουλήσαμε ένα ημίχρονο, ήμασταν πολύ κακοί, ήταν το χειρότερο πρώτο ημίχρονο από τότε που είμαστε εδώ με τον Μπουγιουκλή. Ήταν πολλοί παίκτες σε κακή μέρα, δεχτήκαμε δύο γκολ και ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει μετά το παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε, παλέψαμε στο δεύτερο μέρος, μειώσαμε γρήγορα και είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε ή και να πάρουμε τη νίκη, αλλά… Ξέρουμε τους παίκτες που έχουμε, είμαστε καινούρια ομάδα, ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η πορεία μας και ελπίζουμε να πάρουμε τη Δευτέρα στην Κομοτηνή ό,τι χάσαμε σήμερα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε".

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε, είπε: " Πολλοί παίκτες βρέθηκαν σε άσχημη μέρα, δεν το είδατε; Και η αμυντική γραμμή, αλλά και η μεσαία, περισσότερο. Δεν μας βγήκε τίποτα. Δεν μαρκάραμε, είχαμε λίγα τρεξίματα, στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αλλά είναι δύσκολο να γυρίσεις στο παιχνίδι με δύο γκολ".

Για να υποστηρίξει αμέσως μετά ότι: " Τα περισσότερα γκολ που έχουμε δεχτεί είναι από στημένες φάσεις. έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Είναι θέμα συγκέντρωσης, θέμα ικανότητας του παίκτη. Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα, αλλά θέλουμε κι άλλη δουλειά. Είναι άπειρα παιδιά, με τον χρόνο θα βελτιωθούμε. Αν εξαιρέσουμε τα στημένα που δεχόμαστε γκολ εύκολα, δεν μας έκαναν πολλές φάσεις οι αντίπαλοι. Ακόμα και με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό δεν κινδυνεύσαμε από τον τρόπο παιχνιδιού, στα στημένα είναι το πρόβλημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ