ΑΡΗΣ

Παρότρυνση Ψηφίδη σε Παπαδόπουλο

Παρότρυνση Ψηφίδη σε Παπαδόπουλο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μετά από του ότι έλαβε χώρα τις τελευταίες ώρες στα διοικητικά επικοινώνησε με τον τεχνικό της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο ζητώντας του την νίκη επί του Ατρόμητου.

Στην σκιά του ότι έλαβε χώρα τις τελευταίες ώρες στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης ο πρόεδρός της Γιάννης Ψηφίδης επικοινώνησε με τον τεχνικό της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο.

Στα όσα είχε να του πει του ζήτησε να στρέψει την προσοχή του αλλά και των ποδοσφαιριστών της ομάδας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι με την κατάκτηση του τρίποντου της νίκης να αποτελεί μονόδρομος.

"Προχωράμε κανονικά, κλείστε τα αυτιά σας, πρέπει να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα και να μην ακούει κανείς τι γίνεται και λέγεται. Ο μόνος στόχος είναι η νίκη με τον Ατρόμητο", ήταν σύμφωνα με πληροφορίες τα όσα φέρεται να είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης στον Παπαδόπουλο.

Ωστόσο το ότι έχει λάβει τις τελευταίες ώρες και γενικότερα μετά από το τέλος του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Πανθρακικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και το τελικό 0-0 το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Άρη δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Οι συζητήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Άρη δεν μπορεί παρά να αφορούν το πώς θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Superleague σε συνδυασμό με τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις.

Η σημερινή προπόνηση του Άρη είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου παρόντος και του Παπαδόπουλου σε αντίθεση με χθες όπου είχε βρεθεί στην Αθήνα για προσωπικές του υποθέσεις και είχε γίνει υπό τις οδηγίες του άμεσου συνεργάτη του Τάσου Θέου.

Μάλιστα ο τεχνικός του Άρη φέρεται να έχει αποφασίσει να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του θέλοντας να τους ντοπάρει ψυχολογικά εν όψει και του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου (06/04, 19:30).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ