ΑΡΗΣ

Παρέμβαση στην ΕΕΑ

Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε παρέμβαση σήμερα στην ΕΕΑ ζητώντας να επιβληθούν ποινές για το θέμα των ισολογισμών σε Πλατανιά και Πανιώνιο, που θα ισοδυναμεί με υποβιβασμό τους.

Σε παρέμβαση στην ΕΕΑ προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ Άρης ζητώντας να επιβληθούνε ποινές για το θέμα των ισολογισμών σε Πλατανιά και Πανιώνιο που θα ισοδυναμεί με τον υποβιβασμό τους.

Στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης υπάρχει αισιοδοξία όπως αυτή εκφράστηκε από το μέλος της, Θανάση Κώνστα, παρά το γεγονός ότι η όλη διαδικασία ξεκίνησε σήμερα και μπορεί να πάρει μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αποκάλυψη της τηλεοπτικής εκπομπής «Δίκη» στον ΣΚΑΪ έπειτα από εισήγηση δύο μελών της, η Επιτροπή θα συνεδριάσει προκειμένου να ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των ΠΑΕ Πλατανιάς και Πανιώνιος, που φέρονται να μην έχουν δημοσιεύσει ισολογισμούς.

Στην περίπτωση που αυτό αποδειχθεί ότι οι δύο ΠΑΕ δεν τήρησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τα μέλη της Επιτροπής καλούνται να αποφανθούν εάν τίθεται θέμα υποβιβασμού τους ή όχι και θα μεταφέρουνε την εισήγησή τους στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.

Στην περίπτωση αυτή στον Άρη έχουνε κάθε λόγο να ελπίζουνε για δική τους παραμονή στην Super League, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακόμη και να συμβεί αυτό θα πρέπει να σταματήσουνε οι όποιες διαδικασίες για μία καλύτερη επόμενη μέρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ