ΑΡΗΣ

Παρελθόν ο Ατματσίδης

Παρελθόν ο Ατματσίδης

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Ατματσίδη που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τα Τρίκαλα.

Μετά την κλήση του σε απολογία ο Παναγιώτης Ατματσίδης αποτελεί παρελθόν για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη που ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον 28χρονο επιθετικό να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Ατματσίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Μία εξέλιξη που ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα αφού ο Ατματσίδης κατά την παρουσία του στα γραφεία στην Αλκμήνης, για να απολογηθεί για την τριήμερη απουσία του από τις προπονήσεις, ζήτησε για μία ακόμη φορά να αποχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς διοικούντων δεν έγινε κάποια προσπάθεια να μεταπεισθεί με αποτέλεσμα να υπάρξει κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας και ακολούθησε η σχετική ανακοίνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου το απόγευμα με την οποία ξεκίνησε η μίνι προετοιμασίας εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού (14/01, 14:30) με τον Δωτιέα Αγιάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Νίκος Γκόλιας ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα (ως γνωστόν, μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων), όπως και ο Κυριάκος Μαζουλουξής.

Για αύριο, Τρίτη, έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Λάρισας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ