ΑΡΗΣ

Παραδίδεται ο Ζαμπέτας

Παραδίδεται ο Ζαμπέτας

Μετά από την σύλληψη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης και για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Άρης, Αντώνη Ζαμπέτα.

Κάτι που δεν κρύβει ο Αντώνης Ζαμπέτας που βρίσκεται καθ’ οδόν για να παραδοθεί με τον ίδιο να υποστηρίζει πως δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Σύμφωνα με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Άρης, επί της παρουσίας του στην διοίκηση καταβλήθηκαν περίπου 4,5 εκ. ευρώ για παλαιότερες χρήσεις άλλων διοικούντων και 4,8 εκ. ευρώ για την δική τους.

Υπενθυμίζεται πως στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Αθανάσιος Αθανασιάδης για μη απόδοση ΦΠΑ στη διάρκεια της περσινής και τελευταίας χρονιάς της προεδρίας του στην ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της πρόθεσης της ΠΑΕ Άρης υπαγωγής της στο άρθρο 99 δεν έχει καταβάλλει τις τελευταίες τέσσερις δόσεις προς το δημόσιο για τις οφειλές της.

Μία στάση που είχε σαν αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένη η τελευταία διοίκηση της ΠΑΕ Άρης που είχε για πρόεδρο τον Αθανάσιο Αθανασιάδη που με την σειρά του κατηγορείται για κακουργηματική πράξη.

Ο λόγος έχει να κάνει για την μη απόδοση ΦΠΑ ποσού άνω των 100.000 ευρώ και με την σειρά του όταν θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα πρόκειται να υποστηρίξει την στάση της διοίκησής του.

Ότι επί των ημερών του καταβλήθηκαν τεράστια ποσά για χρέη που είχανε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια την ίδια ώρα που η ΠΑΕ προσπαθεί να υπαχθεί στο άρθρο 99 με σκοπό την οικονομική της εξυγίανση μέσω της ρύθμισης των οφειλών της.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ