ΑΡΗΣ

Παπαστεριανός: "Δεν ξεφεύγει τίποτα στον Πρόμπιερζ"

Παπαστεριανός: "Δεν ξεφεύγει τίποτα στον Πρόμπιερζ"
INTIME SPORTS

Ο Μανώλης Παπαστεριανός μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ αποθέωσε τον Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Ο μέσος του Άρη μίλησε στον "ΑΡΗΣ FM" για όλα όσα αφορούν την ομάδα του Άρη, τονίζοντας πως η νίκη επί του Παναθηναϊκού προήλθε από το πάθος που έδειξαν οι "κίτρινοι".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε:

" Από την αρχή του αγώνα δείξαμε ότι θέλαμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Μπήκαμε πολύ καλά, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, παίξαμε δυνατά, παθιασμένα και πήραμε τη νίκη. Είχαμε πει με τα παιδιά ότι είναι ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε, γιατί έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θα κερδίζαμε το παιχνίδι ότι και να γίνει.

Τη δύναμη και το πάθος που δείξαμε, πρέπει να τα βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη αλλά και πολύ διαβασμένοι. Όλη την εβδομάδα κάναμε αυτά που κάναμε και χθες στο παιχνίδι. Ο προπονητής μας επεσήμανε ποια είναι τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και τους παίκτες κλειδιά".

Όσον αφορά τον Μίχαλ Πρόμπιερζ:

" Δεν του ξεφεύγει τίποτα. Μας βοηθάει όλους να βελτιωθούμε και είναι πολύ απαιτητικός".

Για τη συνέχεια:

" Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Τώρα χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια, μυαλό και δουλειά και να φέρουμε τον Άρη εκεί που αξίζει, γιατί δεν είναι αυτή η θέση του".

Για την παρουσία του στην ομάδα:

" Είναι μεγάλη τιμή να φοράω αυτή τη φανέλα. Σε όποια θέση και να αγωνίζομαι, προσπαθώ να δίνω τα πάντα. Τιμάω τη φανέλα που φοράω και ελπίζω ο κόσμος να βλέπει ότι δίνω τα πάντα στο γήπεδο. Σημαντικό είναι να πάει καλά ο Άρης, γιατί μέσα από τα θετικά αποτελέσματα φαινόμαστε όλοι μας".

Για το ότι όλοι οι παίκτες παίρνουν ευκαιρίες:

" Ο προπονητής είναι μέχρι στιγμής δίκαιος. Όποιος προσπαθεί στην προπόνηση, του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί. Αυτό είναι καλό για όλους και ο κάθε παίκτης φροντίζει να κάνει την καλύτερη δουλειά στην προπόνηση για να πάρει την ευκαιρία του".

Για το αν ο Άρης μπορεί να δείξει στη συνέχεια μία εξίσου καλή εικόνα:

" Θέλω να πιστεύω ότι είναι η αρχή μίας αντεπίθεσης, γιατί στον Άρη δεν αρμόζει η θέση στην οποία βρίσκεται. Έχουμε πεισμώσει όλοι, γιατί αδικούμε τον εαυτό μας".

Για το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο ο Άρης θα βρει μπροστά του τον Σάκη Τσιώλη:

" Δεν παίζει κανένα ρόλο. Εμείς θα πάμε να κερδίσουμε και δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι στον πάγκο".

Για τον τραυματισμό που υπέστη:

" Θα πάω συντηρητικά μέχρι την Πέμπτη και θα δούμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βοηθήσω την ομάδα".

Ερωτηθείς τέλος για τη σχέση του με τον Γιάννη Γιαννιώτα, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας:

" Έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση, γιατί τα χωριά μας είναι κοντά. Σαν νέος ποδοσφαιριστής θέλει στήριξη και είμαστε όλοι κοντά του. Είναι ένα παιδί που δεν πετάει στα σύννεφα και έχει μέλλον μπροστά του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ