ΑΡΗΣ

Ουμπίντες: "Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα"

Ουμπίντες: "Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Χαβιέ Ουμπίντες αναφέρθηκε στην νίκη επί του Παναθηναϊκού, στην σχέση του με τον Σάκη Τσιώλη αλλά και την συνέχεια της χρονιάς.

Ο Χαβιέ Ουμπίντες στην εκπομπή "Η ώρα των πρωταθλητών" της NOVA, μίλησε μία ημέρα μετά τον θρίαμβο της ομάδας του Άρη επί του Παναθηναϊκού την ίδια ώρα που ο Αργεντινός μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο του MVP της 12 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.


Η εκπομπή ξεκίνησε με τον μικρό γιο του παίκτη των κιτρίνων, τον Φακούντο, ο οποίος μίλησε στα ελληνικά, καθώς πηγαίνει σε ελληνικό σχολείο.

Ο μικρός ήταν η ευχάριστη έκπληξη και όπως τόνισε: "Εγώ που πάω σχολείο και μαθαίνω ελληνικά, μαθαίνω και τον μπαμπά μου και αυτός μου μαθαίνει ποδόσφαιρο". Παράλληλα αποκάλυψε πως η μαμά του, η κυρία Ουμπίντες: "Έχει ήδη ψηφίσει τον μπαμπά για πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής".

Ο παίκτης του Άρη στην συνέχεια αναφέρθηκε στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και την νίκη της ομάδας του λέγοντας: "Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά. Δεν σημαίνει αυτό ότι και στα προηγούμενα ματς, δεν είχαμε προετοιμαστεί, απλά δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα. Έχουμε επίγνωση για την κατάσταση της ομάδας, κάναμε κακό ματς με τον Πανιώνιο, όπως και σε άλλα παιχνίδια της χρονιάς και αυτό έπρεπε να αλλάξει. Παίξαμε και κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και είναι συν για την ψυχολογία μας ο τρόπος που αγωνιστήκαμε και κερδίσαμε τόσο καθαρά το ματς".

Στη συνέχεια ο Ουμπίντες αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Σάκη Τσιώλη, αλλά και στη θέση που πλέον έχει επιλέξει ο νέος τεχνικός του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ να αγωνίζεται υποστηρίζοντας: "Σέβομαι απόλυτα τον Σάκη Τσιώλη και μου έχει συμπεριφερθεί πάρα πολύ καλά. Μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα.


Σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη πορεία. Με το νέο τεχνικό προσπαθούμε με τον ίδιο τρόπο για να φέρουμε τον Άρη στις πρώτες θέσεις. Η θέση στην οποία παίζω είναι πρωτόγνωρη για μένα γιατί δεν έχω συνηθίσει αριστερά. Ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να παίζωεκεί, είμαι υποχρεωμένος να αποδείξω ότι μπορώ και δίκαια είμαι στην 11άδα. Όλη η ομάδα πήγε καλά και είναι κάτι που ανταποκρίνεται στο τελικό αποτέλεσμα".

Όσον αφορά στη συνέχεια για την ομάδα του, είπε: "Ο Άρης έχει χάσει βαθμολογικό έδαφος, μπορούμε ακόμα καλύτερα, αλλά η ομάδα μου δεν μπορεί να φτάσει αυτή τη στιγμή τις πρώτες θέσεις που είναι πάντα στόχος του Άρη. Έχουμε τρία ματς και δύο εξ αναβολής και πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να ανέβουμε ψηλότερα".


Φυσικά από τις αναφορές του, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα καλά λόγια για τους οπαδούς της ομάδας του σημειώνοντας: "Οι οπαδοί του Άρη μου θυμίζουν την πατρίδα μου και μοιάζουν πολύ με αυτούς της Μπόκα. Εγώ πάντως είμαι Ρίβερ. Είναι εντυπωσιακό αυτό που βλέπω όταν βγαίνω από την φυσούνα με τα χαρτάκια και τα καπνογόνα. Μου θυμίζει την πατρίδα μου".


Όσον αφορά στην εκτίμησή του για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, τόνισε: "Η ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα; Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν πλεονέκτημα και δείχνουν ότι μέχρι τέλους θα προσπαθήσουν για τον τίτλο.Ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο και πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή".


Τέλος, αν έπρεπε να ψηφίσει για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη στον πλανήτη, δεν δίστασε να πει: "Για την πατρίδα μου, θα προτιμήσω τον Μέσι για να αναδειχθεί καλύτερος παίκτης της χρονιάς".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ