ΑΡΗΣ

Ούτε 18άδα με Κέρκυρα ο Άρης

Ούτε 18άδα με Κέρκυρα ο Άρης
INTIME SPORTS

Με ουκ ολίγα προβλήματα ο Άρης θα υποδεχθεί το απόγευμα την Κέρκυρα (22/04, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιά με φόντο μία δύσκολη επόμενη μέρα.

Τα ουκ ολίγα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Μανουέλ Μασάδο για το σημερινό τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με την Κέρκυρα (22/04, 19:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν του επέτρεψαν να συμπληρώσει ούτε 18άδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του Άρη συμπεριέλαβε στην αποστολή του αναγκαστικά 17 ποδοσφαιριστές θέλοντας το καλύτερο δυνατό φινάλε στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα την σημερινή αποστολή του Άρη με την Κέρκυρα απαρτίζουν οι εξής 17 ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Σηφάκης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας, Κατίδης, Πρίττας, Καστίγιο, Ακόστα, Ουμπίντες, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Κοτσώνης, Καπετάνος, Κανούλας, Τσουκάνης και Γιαννίτσης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Φατί, Νέτο, Σανκαρέ και Καζναφέρης, οι τραυματίες Παπαστεριανός, Ντίκο και Γιαννιώτας αλλλά και οι Νάτσο Γκαρσία, Τόχα και Γιακούποβιτς.

Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με την Κέρκυρα ο Κώστας Καπετάνος τόνισε στην κάμερα της NΟVA: " Το κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να κερδίζει κάθε Κυριακή. Δεν έχουμε πλέον βαθμολογικό στόχο, αλλά όποια παιδιά κι αν αγωνιστούν με την Κέρκυρα, θα έχουν ως μοναδική επιδίωξη να παίξουν καλά και να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς".

Όσο για τον στόχο του Άρη σ’ αυτό το «άχαρο» παιχνίδι, δήλωσε: "Πρέπει να κερδίσουμε σ’ αυτό το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, κάποια παιδιά πρέπει να δείξουν κάποια θετικά στοιχεία... Μακάρι να κερδίσουμε, να κλείσουμε μ’ ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα τη χρονιά. Η ομάδα έκανε έναν καλό β’ γύρο, τώρα πρέπει να πάρουμε τους τελευταίους τρεις βαθμούς που μας αναλογούν και μετά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη νέα χρονιά".

Ακολούθως ο Έλληνας μέσος έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς και ειδικότερα των τελευταίων δύο εβδομάδων λέγοντας: " Το φετινό φινάλε ήταν δύσκολο για μας. Έπρεπε να πάρουμε πολλές νίκες. Τα καταφέραμε σ’ ένα μεγάλο διάστημα, αλλά μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε και διεκόπη, πιστεύω ότι η ομάδα κατέρρευσε. Βγήκαμε εκτός στόχων".

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Άρη, δεν θέλησε να πει πολλά λόγια και έδειξε διάθεση αυτοκριτικής: "Κάθε χρόνο λόγια, λόγια... Ελπίζω του χρόνου, όποιοι είμαστε εδώ πέρα, να κάνουμε μια καλή χρονιά. Και να μην ξεκινήσουμε άσχημα, όπως κάναμε σ’ αυτό το πρωτάθλημα που τελειώνει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ