ΑΡΗΣ

Όταν ο Άρης άλωσε το Vicente Calderón

Όταν ο Άρης άλωσε το Vicente Calderón
Κόκε

Σήμερα (1/12) συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον θρίαμβο του Άρη μέσα στο Vicente Calderón επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (VIDEO).

Πριν από τέσσερα χρόνια ο Άρης όχι μόνο βρισκόταν στην πρώτη κατηγορία παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά πρωταγωνιστούσε και στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας ιστορικές νίκες για τα ελληνικά δεδομένα.

Τη σεζόν 2010-2011, λοιπόν, οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης έγιναν η μοναδική ομάδα από την χώρα μας που κέρδισε εντός και εκτός έδρας ισπανικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα την 1/12/2010 ο Άρης κέρδισε με 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Vicente Calderón σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι, με ανατροπή και "χρυσό" σκόρερ τον Νίκο Λαζαρίδη στο 82ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Φλόρες):Ντε Χέα, Ουιφαλούσι, Γκοδίν, Ντομίνγκεθ, Λόπεθ (86' Μέριδα), Ρέγιες, Τιάγκο (86' Γκαρθία), Σουάρεθ, Σιμάο (73' Κόστα), Αγουέρο, Φορλάν.

Άρης (Κούπερ):Σηφάκης, Βανγκέλι, Οριόλ, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Χαβίτο, Φατί, Τόχα, Μενδρινός (72' Καζναφέρης), Κόκε (77' Πρίττας), Τσέζαρεκ (83' Ρουίς).

Γκολ:2' Κόκε (0-1), 12' Φορλάν (1-1), 16' Αγουέρο (2-1), 51' πέν. Κόκε (2-2), 81' Λαζαρίδης (2-3).

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι κίτρινοι είχαν κερδίσει με 1-0 τους Μαδριλένους και στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Χαβίτο να χρίζεται σκόρερ. Ο Άρης άφησε τρίτη στον όμιλο του την Ατλέτικο και προκρίθηκε αυτός στην επόμενη φάση.

Τα γκολ του αγώνα (γαλλική περιγραφή):

Τα γκολ του Άρη και οι πανηγυρισμοί στο φινάλε (αγγλική περιγραφή):

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ