ΑΡΗΣ

Ολυμπιακός Βόλου - Άρης 1-2

Ολυμπιακός Βόλου - Άρης 1-2
INTIME SPORTS

Ο Άρης σε φιλικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1 κι ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ συνεχίζει τις συζητήσεις της για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Σε φιλικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Άρης επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1 κι ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ συνεχίζει τις συζητήσεις της για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Στο 3΄ από την πλάτη του Ακόστα μετά από πλασέ του Τάτου έγινε το 0-1, στο 20΄ ο Ακόστα με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 64΄ ο Ψυχογιός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στην άκρη του πάγκου του Άρη έκατσε για πρώτη φορά ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας και μέχρι πρότινος βοηθός του Χατζηνικολάου, ο Δημήτρης Μπουγιουκλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 38΄ υπήρξε ένταση στις κερκίδες ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων με τα πνεύματα να ηρέμησαν αφού χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας που αποφάσισε οι οπαδοί του Άρη να αποχωρήσουνε όπως και έγινε.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Καρράς (46΄ Γιαλούσης), Κατσιαρός (72΄ Κόμνος), Κωστούλας, Μελίσσης (57΄ Αρβανίτης), Ρόκα (46΄ Πόνσε), Καπετάνος (46΄ Πινδώνης), Ακόστα (46΄ Γιενκά), Μπρέσκα (57΄ Δεινόπαππας), Κατσίκης (46΄ Ολίσε), Γκέσιος (46΄ Ντινόπουλος).

Άρης: Μπουζάνης, Ψυχογιός (66΄ Καραγκούνης), Μαργαρίτης (66΄ Τσουκάνης), Καρασαρίδης (66΄ Νταμαρλής), Κύργιας (46΄ Ηρακλής), Παπαδόπουλος (53΄ Τριανταφυλλάκος), Έλσνερ (53΄ Οικονομόπουλος), Καραγιάννης (74΄ Γιαννίτσης), Ιμπέχ (57΄ Μανιάς), Τάτος (57΄ Σουνάς), Αγγελούδης (53΄ Αγκάνθο).

Από πλευράς Άρη δεν αγωνίστηκαν οι απόντες λόγω υποχρεώσεών τους με τις μικρές Εθνικές ομάδες Διούδης και Σταυρόπουλος και οι τραυματίες Πουλίδο, Γκελής, Τσουμάνης και Ουντότζι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ