ΑΡΗΣ

Όλα δείχνουν Σούλη

Όλα δείχνουν Σούλη
Σούλης Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης θα είναι εκείνο που θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι με το τεχνικό τιμ και το ρόστερ της νέας περιόδου. Ωστόσο η παραμονή του Λάμπρου Σκόρδα είναι πολύ πιθανό να συνδυαστεί με αυτή του Σούλη Παπαδόπουλου.

Η παραμονή του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία της ΠΑΕ Άρης είναι πολύ πιθανό να συνδυαστεί με αυτή του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όπως και να έχει όμως εξελίξεις δύσκολα να υπάρξουν μέχρι τις 25 Μαΐου όταν και έχουνε προγραμματιστεί οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΠΑΕ Άρης.

Λάμπρος Σκόρδας και Σούλης Παπαδόπουλος φρόντισαν σε δηλώσεις τους στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας να φωτογραφήσουν την επιθυμία τους να συνεχίσουν από κοινού και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

« Αν θα είμαι εγώ στη διοίκηση, θα μείνει ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Άρης δεν μπορεί να πάρει τον Κούπερ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Σκόρδας σε χθεσινή του συνέντευξη στον Sport-FM.

Λίγες ώρες αργότερα ο Παπαδόπουλος όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά από το τέλος του φιλικού παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Πιερικό απάντησε: «Σίγουρα είναι τιμή τα λόγια αυτά του προέδρου, όλοι οι προπονητές θέλουν να δουλέψουν στον Άρη, αλλά το θέμα είναι να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες, μια και πρέπει να κάνουμε τα πράγματα που θέλει και ονειρεύεται ο κόσμος.

Με τιμάει αυτό που είπε ο πρόεδρος, ο κ. Σκόρδας, με τον οποίο είχαμε μια άψογη συνεργασία στα τρία τελευταία παιχνίδια. Δεν έγινε κάποια επίσημη επαφή ή συζήτηση, περιμένω τις εξελίξεις γενικότερα, αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχει θετικό κλίμα. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει, ειδικά όταν είσαι προπονητής».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ