ΑΡΗΣ

Όλα δείχνουν Αναστόπουλο

Όλα δείχνουν Αναστόπουλο

Με βασικό αντίπαλο τον χρόνο στον Άρη κινούνται για να κλείσουν το θέμα του προπονητή με τον Νίκο Αναστόπουλο να δείχνει να κερδίζει έδαφος μετά το όχι του Σάκη Τσιώλη. Στα υπόψη και ο Σάββας Παντελίδης.

Στον Άρη κινούνται για να κλείσουν το θέμα του προπονητή με βασικό τους αντίπαλο τον χρόνο και με τον Νίκο Αναστόπουλο να δείχνει να κερδίζει έδαφος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες εξετάστηκε η περίπτωση του Πάουλο Κάμπος ενώ στα υπόψη είναι και ο Σάββας Παντελίδης ωστόσο καμία από τις δύο δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει.

Στην περίπτωση του Κάμπος ο Βραζιλιάνος τεχνικός μπορεί να είχε κάτσει στην διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου στην άκρη του πάγκου της ομάδας αλλά δεν μπορεί να ξανακάτσει. Αυτό έχει να κάνει με το ότι είναι ξένος και μη κοινοτικός για αυτό είχε αποτελέσει και παρελθόν όπως διαπιστώθηκε στην πορεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε επικοινωνία με την ΕΠΟ για τον Κάμπος με την απάντηση της Ομοσπονδίας να ήταν πως δεν γίνεται γιατί απαγορεύεται υπό οποιαδήποτε ιδιότητα να κάθεται στον πάγκο της ομάδας αλλοδαπός μη κοινοτικός προπονητής. Κάτι που ισχύει όσον αφορά τον πρώην τεχνικό της ομάδας γιατί είναι Βραζιλιάνος και δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Κι όσον αφορά τον Παντελίδη, με εμπειρία από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και γνώστη πρωταθλητισμού στον δρόμο προς τηνSuperLeague, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θέμα.

Την ίδια ώρα με τον Αναστόπουλο όλα παραμένουν ανοιχτά και οι επόμενες μέρες θα δώσουν την απάντηση αν θα αναλάβει τελικά την τεχνική ηγεσία της ομάδας για δεύτερη φορά. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και την ενίσχυση του ρόστερ ανάμεσαστα πολλά ονόματα που έχουν προταθεί είναι και αυτά των πρώην Νίκου Ψυχογιού και Πέτρου Καμινιώτη αλλά και των ΆγγελουΠαπαστεριανού και Κώστα Μπάρμπα.

Ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως απασχολούν τους ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη είναι οι Σεραφείμ Μωϋσίδης και Λεάντρο Πίντο. Ο πρώτος έμεινεελεύθεροςαπό τον Παναιγιάλειο και ο δεύτερος από την ΑΕΛ Καλλονής.Και με τους δύο αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στην διάρκεια της σημερινής ημέρας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ