ΑΡΗΣ

Οικονομόπουλος ως το 2015

Οικονομόπουλος ως το 2015
INTIME SPORTS

Μία μετά την απόκτηση του Μιχάλη Κύργια η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μπάμπη Οικονομόπουλου για τα επόμενα δύο χρόνια

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος πήρε την σκυτάλη των ανακοινώσεων της ΠΑΕ Άρης από τον Μιχάλη Κύργια ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια.

Μία συμφωνία που επήλθε στην σημερινή συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, με τον 22χρονο μέσο παρουσία και του εκπροσώπου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ανέφερε τα εξής : «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Μπάμπης Οικονομόπουλος θα είναι για δύο ακόμη χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Η συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του επιτεύχθηκε στη σημερινή συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Ηλιάδης, με τον 22χρονο μέσο και το εκπρόσωπό του».

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος θα υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του μόλις έρθει στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: «Όπως είπα και μετά την πρώτη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο, επιθυμία του ήταν να παραμείνω στον ΑΡΗ.

Ευχαριστώ τον κ. Ηλιάδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και συμφωνήσαμε στην ανανέωση του συμβολαίου μου. Όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Εν τω μεταξύ εξαιτίας ενός προσωπικού του θέματος ο Νταβίντ Αγκάνθο δεν θα δώσει το παρών στην αυριανή πρώτη προπόνηση του Άρη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καθώς αναμένεται εκτός απροόπτου να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ