ΑΡΗΣ

Οικονομόπουλος: "Όνειρο το περιβραχιόνιο"

Οικονομόπουλος: "Όνειρο το περιβραχιόνιο"

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος σε συνέντευξή του στο Πράβετς της Βουλγαρίας δεν έκρυψε πως το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Άρη είναι ένα όνειρο ζωής για εκείνον.

Ως όνειρο ζωής χαρακτήρισε για τον ίδιο πως αποτελεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Άρη ο Μπάμπης Οικονομόπουλος.

Ο παλιότερος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του φετινού Άρη αναφέρθηκε ακόμη στην πορεία της προετοιμασίας και στις απαιτήσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου και του κόσμου της ομάδας.

Για την πορεία της προετοιμασίας είπε: «Δε θα πρωτοτυπήσω και θα πω και εγώ με τη σειρά μου ότι ειλικρινά γίνεται πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής. Δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση και σταδιακά θα δουλέψουμε περισσότερο στην τακτική. Θεωρώ ότι όταν τα πόδια θα… λυθούν, με θετική διάθεση θα βγάλουμε μια πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και θα βελτιωθούμε πολύ τακτικά».

Για τις απαιτήσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου τόνισε: «Θέλει να παίζουμε για το συμπαίκτη και κανείς να μην έχει το «εγώ» του πάνω από την ομάδα. Θα είμαστε μια ομάδα που θα τρέχει, όλοι μας θα καλύπτουμε χώρους και παραμένουμε πειθαρχημένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Θέλουμε να κρατάμε το μηδέν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίζουμε αμυντικά. Απλά είναι απαραίτητο το «δέσιμο» της άμυνας τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν».

Για το αν είναι έτοιμος να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες επισήμανε: «Νιώθω έτοιμος. Πλέον έχω κάποια εμπειρία αγώνων στις πλάτες μου και μπορώ να πάρω πολύ περισσότερες πρωτοβουλίες».

Για το γεγονός ότι είναι ο παλιότερος στην ομάδα υποστήριξε: «Είναι περίεργο, γιατί από πιο μικρός έγινα πιο μεγάλος. Όπως και να έχει οι καταστάσεις και οι στιγμές που έζησα στην ομάδα με ωρίμασαν πολύ πιο γρήγορα και πλέον νιώθω πολύ καλά».

Για το αν θα ήθελε να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού δεν έκρυψε πως: «Αυτό είναι σίγουρα ένα όνειρο για εμένα. Κάλλιστα θα μπορούσα και μακάρι ο προπονητής να με επιλέξει».

Για τους νεαρούς της ομάδας επισήμανε: «Πολλά παιδιά θα παίξουν καλύτερα φέτος. Οι περσινές εμπειρίες μας έδωσαν προσωπικότητα και θα δείτε κάτι καλύτερο απ` εμάς φέτος».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου σχολίασε: «Ο κόσμος δεν θα αντέξει και φέτος μια ίδια πορεία. Από τη στιγμή που η περσινή χρονιά έχει περάσει στο παρελθόν, μπορούμε φέτος να καταλάβουμε τις άσχημες καταστάσεις πιο γρήγορα και να προλάβουμε κάποιες τυχόν άσχημες καταστάσεις».

Για το λόγο που ανανέωσε το συμβόλαιο του δήλωσε: «Έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές. Ο Άρης βρίσκεται βαθιά στην καρδιά μου. Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω δεθεί με την πόλη, και ήθελα, αλλά και χρειαζόμουν να μείνω».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ