ΑΡΗΣ

Οι οπαδοί του Άρη στην Ξάνθη

Οι οπαδοί του Άρη στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Ο Άρης με τον κόσμο του στο πλευρό του είναι έτοιμος στις 19:00 κόντρα στην Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια να πάρει το τρίποντο της νίκης και να τελειώσει μια και καλή την υπόθεση παραμονής του στην Super League.

Με τον κόσμο του στο πλευρό του ο Άρης είναι έτοιμος στις 19:00 κόντρα στην Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια να πάρει το τρίποντο της νίκης και να τελειώσει μια και καλή την υπόθεση παραμονής του στην Super League (21/04, 19:00).

Μία νίκη που θα βγάλει την ομάδα της Θεσσαλονίκης από τα όποια σενάρια περί υποβιβασμού της σε περίπτωση που η ΑΕΚ επικρατήσει του Ατρόμητου στο Περιστέρι και δικαιωθεί στην έφεσή της για επιστροφή των τριών βαθμών που της αφαιρέθηκαν (21/04, 19:00).

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει στην διάθεσή του τον Γιάννη Γιαννιώτα που πήρε μέρος κανονικά μέρος στην χθεσινή προπόνηση και συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή εν όψει του σημερινού παιχνιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιαννιώτας είχε αποχωρήσει στην προπόνηση της Παρασκευής γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλό του αλλά χθες συμμετείχε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης ο τεχνικός του Άρη ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του την οποία αποτελούνε οι: Διούδης, Βελλίδης, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

Σε ένα παιχνίδι όπου θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Νταβίντ Αγκάνθο με τον Ισπανό επιθετικό και πρώτο σκόρερ του Άρη στην φετινή αγωνιστική περίοδο ακολούθησε από χθες την αποστολή της ομάδας στην ακριτική πόλη. Κίνηση με την οποία αποδεικνύει εμπράκτως το δέσιμο που έχει με την ομάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ