ΑΡΗΣ

Οι 349 είπαν "ναι" στην ΑΜΚ

Οι 349 είπαν "ναι" στην ΑΜΚ

Μόλις 349 μέλη της Κοινωνίας Μελών Άρη συμμετείχαν στη σημερινή ψηφοφορία και η πλειοψηφία τους αποφάσισε να πραγματοποιηθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ κατόπιν ελέγχου.

Η πλειοψηφία από τα μόλις 349 μέλη της Κοινωνίας Μελών Άρη που συμμετείχαν στην σημερινή ψηφοφορία αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ κατόπιν ελέγχου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΜΑ οι 194 από τους 349 ψήφισαν υπέρ της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου κατόπιν ελέγχου και 149 χωρίς έλεγχο ενώ Άκυρα/Λευκά ήταν 6.

Στο αγωνιστικό κομμάτι κι ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται η διοίκηση της ΠΑΕ ουσιαστικά ζήτησε από τους Γιάννη Χατζηνικολάου και Δημήτρη Μούτα: " Προσέξτε τα δικά μας παιδιά.Το βιογραφικό και οι ικανότητες όσων είναι προ των πυλών του Άρη θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερο, από αυτά των νεαρών παικτών που ανήκουν ήδη στην ομάδα. Ο Άρης δεν θα κάνει μεταγραφές για τα μάτια του κόσμου, αλλά για την ουσία και μόνο".

Σε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον προπονητή και τεχνικό διευθυντή της ομάδας με απώτερο σκοπό να γίνουν προσεκτικές κινήσεις χωρίς να υπάρξει αδιαφορία για το ίδιο το «αίμα» της ομάδας.Κι όσο για την σημερινή διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, που ακολούθησε το χθεσινό ρεπό, το βάρος έπεσε στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης με νέο πρόσωπο τον Ισπανό Ρούμπεν Πουλίδο που χθες το απόγευμα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη από την Ισπανία.

Κατά τα άλλα ο εγχειρισμένος Μιχάλης Γιαννίτσης συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ενοχλήσεις στον τένοντα αισθάνθηκε ο Στέλιος Τσουκάνης και για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα. Για αύριο τέλος το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ