ΑΡΗΣ

Ο Βιόλα, ο Τάτος και το κρυφό χαρτί

Ο Βιόλα, ο Τάτος και το κρυφό χαρτί
Βιόλα

Θέμα Σουμπίνιο δεν υφίσταται πλέον για την ΠΑΕ Άρης, αυτό του Βιόλα θα ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο, στο προσκήνιο φαίνεται να επανέρχεται ο Τάτος ενώ υπάρχει και το κρυφό χαρτί του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Μετά το τέλος του σίριαλ Σουμπίνιο για την ΠΑΕ Άρης μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει το φλερτ με τον Βιόλα, ενώ στο προσκήνιο φαίνεται να επανέρχεται ο Τάτος την στιγμή που υπάρχει και το κρυφό χαρτί του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουνε μέχρι αύριο τον 24χρονο Ιταλό που ανήκει από 50% σε Παλέρμο και Ρετζίνα με την πρώτη να είναι θετική στον δανεισμό του και την δεύτερη στην πώλησή του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Μούτας, ήταν ξεκάθαρος από το Πράβετς της Βουλγαρίας και πριν την αναχώρηση της αποστολής για να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη όσον αφορά το θέμα του επιτελικού μέσου.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει πως: " Εμείς θα μπούμε στη λογική του παίκτη με ουσία. Τι να τον κάνω τον "κράχτη" αν έρθει εδώ και δεν παίξει; Υπάρχουν τέτοιοι παίκτες στην αγορά, αλλά δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας. Εμείς ψάχνουμε την ουσία".

Η ουσία φαίνεται να την προσφέρει ο Βιόλα αλλά η απόκτησή του δεν εξαρτάται ούτε από τον Άρη αλλά ούτε και από τον Ιταλό χαφ αλλά αποκλειστικά από τις Παλέρμο και Ρετζίνα, και πιο συγκεκριμένα από την Ρετζίνα. Κι ενώ υπάρχει έντονη φημολογία πως τελικώς θα μετακομίσει στην Τερνάνα.

Κι όσο για τον Τάτο φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο αλλά παρά το ότι στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχε αγωνιστεί στον Άρη θα φανεί αν θα απασχολήσει με τον Σερραίο τεχνικό να ευελπιστεί να ευδοκιμήσει πως το κρυφό χαρτί που έχει στα υπόψη του θα ευδοκιμήσει.

Όσο για το θέμα Τάτου θα φανεί από Δευτέρα αν θα υφίσταται όταν και ο Μίτσελ θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στην Γερμανία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ