ΑΡΗΣ

Ο Τόχα δίαυλος για Καπετάνο ενώ δεν πείθει ο Λανάρο

Ο Τόχα δίαυλος για Καπετάνο ενώ δεν πείθει ο Λανάρο
INTIME SPORTS

Η μείωση την οποία δέχθηκε ο Κάρλος Τόχα και παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του Κώστα Μενδρινού, φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στον Άρη τον Κώστα Καπετάνο.

Το φλερτ με τον 26χρονο μέσο καλά κρατεί σχεδόν τους τελευταίους δύο μήνες ή και ακόμη περισσότερο με όλα να δείχνουνε πως θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

Όπως ίσχυε και τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδου στην από κοινή τους παρουσία στον Ολυμπιακό Βόλου όπου αμφότεροι συνέβαλαν στην άνοδο στην Super League από την Football League όπου ο Καπετάνος είχε αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της περιόδου 2009-2010 αλλά και πέρσι στον δρόμο της εξασφάλισης της ευρωπαϊκής συμμετοχής στα προκριματικά του Europa League.

Ο 26χρονος μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Τσιώλη και είναι σίγουρο ότι θα δώσει λύσεις από τα αριστερά μαζί με τον Καρίμ Σολτάνι σε μία θέση όπου δημιουργούταν η ανάγκη από την αποχώρηση του Μενδρινού που θα πρέπει να σημειωθεί ότι εξ αρχής ήταν εκτός πλάνων του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Το θέλω εξάλλου του Καπετάνου να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη φάνηκε από την στάση την οποία κράτησε όλο αυτό το τελευταίο διάστημα ακόμη και από την στιγμή που στο κόλπο για την απόκτησή του μπήκε ειδικά τα τελευταία 24ωρα και ο Εργοτέλης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αν όχι σήμερα ακόμη και στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί ο 26χρονος μέσος δεν αποκλείεται να αφήσει το χωριό του, την Ερμακιά Κοζάνης, όπου βρίσκεται όλες αυτές τις τελευταίες μέρες για να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σκοπός της παρουσίας του να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που αν δεν αλλάξει κάτι βάση των συζητήσεων που έχουνε προηγηθεί θα είναι τριετούς χρονικής διάρκειας.

Όσο για τον Τόχα με την μείωση αποδοχών που δέχθηκε ο Κολομβιανός θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη και για την νέα αγωνιστική περίοδο όπως συνέβη την Τετάρτη και με την περίπτωση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Κι αν ο Καπετάνος είναι στον δρόμο για την Θεσσαλονίκη και τον Άρη ο Φράνκο Λανάρο που δοκιμάστηκε χθες από τον Τσιώλη δεν τον έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει.

Αυτό σημαίνει ότι ο 22χρονος Αργεντινός επιθετικός αναμένεται ακόμη και σήμερα να αποχωρήσει από τις προπονήσεις του Άρη ενώ χθες από το μικροσκόπιο του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Άρη πέρασε και ο 21χρονος δεξιός χαφ Γιώργος Χαιρόπουλος του Οδυσσέα Κορδελιού

Κατά τα άλλα αβέβαιο θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Ισπανού Κριστιάν Πορτίγια στο ρόστερ του Άρη αφού ούτε χθες μπόρεσε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη από την πατρίδα του εξαιτίας του προβλήματος του συγγενικού του προσώπου.

Ακόμη και σήμερα είναι πολύ πιθανό να ληφθεί η τελική απόφαση για το αν θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του ή όχι κάτι που αργά ή γρήγορα αναμένεται να συμβεί με τους Ευθύμη Κουλουχέρη, Κώστα Μενδρινό και Χρήστο Αραβίδη.

Τέλος στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε από την ΕΕΑ ότι έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ