ΑΡΗΣ

Ο "SUPER 3" κάλεσε τον κόσμο του Άρη σε δυναμικό παρών

Ο "SUPER 3" κάλεσε τον κόσμο του Άρη σε δυναμικό παρών
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του Άρη σε δυναμικό παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ο "SUPER 3" διαψεύδοντας παράλληλα τις πληροφορίες για αποχή.

Σε διάψευση των πληροφοριών που ήθελαν τον κόσμο του Άρη και δη τους οργανωμένους φίλους των κίτρινων να κάνουν αποχή από το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ προχώρησε με επίσημη ανακοίνωση του ο δυναμικότερος σύνδεσμος του Άρη ο "SUPER 3".

Στην ανακοίνωση του αναφέρεται στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Άρη χαρακτηρίζοντας τα τραγελαφικά, κάνει λόγο για τον Σκόδρα χρησιμοποιώντας αρκετούς χαρακτηρισμούς.

Ενώ υποστήριξε πως ο Άρης θα υπάρχει και μετά από αυτό το παιχνίδι είτε κερδίσει, είτε χάσει και απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο του Άρη να δώσει δυναμικά παρών. Μάλιστα προαναγγέλλει ότι ο "SUPER 3" θα περιφρουρήσει το γήπεδο ώστε να μην συμβούν προβοκάτσια και ολοκληρώνει την ανακοίνωση λέγοντας πως ο κόσμος του Άρη θα σηκώσει και πάλι την ομάδα και καλεί τους παίκτες να παίξουν για την ένδοξη ιστορία της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ